Sejlads med Helene

Sejlturen gennem Haderslev Fjord er en usædvanlig smuk naturoplevelse. Den 12 km lange smalle bugtede fjord er meget varieret, og giver den sejlende en enestående chance for at komme tæt på et fascinerende samspil mellem vand og land, dyre- og planteliv.  Sæsonen for 2016 er nået til vejs ende, men det er stadig muligt at chartre båden til arrangementer, fester eller firmaudflugter - dette gøres på 7354 5630.

Vi glæder os til at se jer ombord.

Helene sejler fra Honnørkajen 1 - og der er masser af parkeringspladser langs kajen.

Sæson 2017

Sæsonen er slut og vi er ved at forberede sejlplanen til sæson 2017.

Det er stadig muligt at chartre fjordbåden til fester, fødselsdage og firmature.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord, når vi sætter kurs mod Lillebælt.  

Hold din fest på en hel ny måde når Helene byder velkommen ombord til dig og dine gæster. Giv dine gæster en helt unik oplevelse som de vil huske i mange år fremover, hvad end det er konfirmation, 60års fødselsdag eller julefrokost. 

Billetbestilling

Køb din billet til sejlads med Fjordbåden Helene ved at kontakte VisitHaderslev på tlf. 73 54 56 30 eller e-mail bureau@visithaderslev.dk

Bemærk dog, at du via mail først er garanteret pladserne når du har modtaget svar fra VisitHaderslev.

Nogle sejladser er meget populære og kan være udsolgt lang tid inden afgang og derfor anbefaler vi, at I reserverer plads så tidligt som muligt.

Er I en større gruppe som skal på udflugt (minimum 15 personer) så kan Fjordbåden Helene tilbyde jer nogle helt særlige gruppearrangementer ombord. Kombiner en guidet tur og et besøg på Årø med en frokost eller eftermiddagskaffe på fjorden.  

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

Sejlads med Helene

Kom helt tæt på oplevelsen når der sættes kurs mod Lillebælt.

Fra maj til september sejler Fjordbåden Helene næsten dagligt mellem Haderslev, Årø og Aarøsund. Her kan du se hvilke dage der er afgang fra de forskellige havne og billetpriserne. Måske du skal have en cykel med ombord eller en hund?