Sejlads med Helene

Sejlturen gennem Haderslev Fjord er en usædvanlig smuk naturoplevelse. Den 12 km lange smalle bugtede fjord er meget varieret, og giver den sejlende en enestående chance for at komme tæt på et fascinerende samspil mellem vand og land, samt dyre- og planteliv.  I år har vi mange nye temasejladser på programmet med stor spændevidde - der er noget for alle aldre! Vi har lavet en oversigt som gør det nemt at finde de oplevelser du synes spændende nedenfor. Lad dig inspirere og husk at bestille billetter i god tid. Vi glæder os til at se dig ombord på Fjordbåden Helene. 

Helene sejler fra Honnørkajen 1 - og der er masser af parkeringspladser langs kajen.

Sæson 2016

1. maj går startskuddet til Helenes sejlsæson!

Billetsalget er godt i gang. Så skal du have billetter til et bestemt arrangement, bestil nu og sikre dig plads ombord på Helene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord, når vi sætter kurs mod Lillebælt.  

Country, jazz, blues og meget, meget mere...

Fra maj til september 2016 er der temasejladser ombord på Helene. Temasejladserne er alle med spisning og underholdning undervejs.

Billetbestilling

Køb din billet til sejlads med Fjordbåden Helene ved at kontakte VisitHaderslev på tlf. 73 54 56 30 eller e-mail bureau@visithaderslev.dk

Bemærk dog, at du via mail først er garanteret pladserne når du har modtaget svar fra VisitHaderslev.

Nogle sejladser er meget populære og kan være udsolgt lang tid inden afgang og derfor anbefaler vi, at I reserverer plads så tidligt som muligt.

Som noget helt nyt kan du i år opleve den fynske købstad Assens, når Fjordbåden Helene lægger til i deres havn. Få en guidet rundvisning hvor du bl.a. hører om søhelten Peter Willemoes, besøger Vor Frue Kirke og oplever Plums velbevarede købmandsgård. 

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

Hold din fest på en hel ny måde når Helene byder velkommen ombord til dig og dine gæster. Giv dine gæster en helt unik oplevelse som de vil huske i mange år fremover, hvad end det er konfirmation, 60års fødselsdag eller julefrokost. 

Er I en større gruppe som skal på udflugt (minimum 15 personer) så kan Fjordbåden Helene tilbyde jer nogle helt særlige gruppearrangementer ombord. Kombiner en guidet tur og et besøg på Årø med en frokost eller eftermiddagskaffe på fjorden.  

Sejlads med Helene

Fra maj til september sejler Fjordbåden Helene næsten dagligt mellem Haderslev, Årø og Aarøsund. Her kan du se hvilke dage der er afgang fra de forskellige havne og billetpriserne. Måske du skal have en cykel med ombord eller en hund?