Efterårsferie i Haderslev

Efterårets spisekammer

Oplevelser for alle

Efterårssjov

TørningEkspressen i efterårsferien

Efterårshygge i Haderslev

far og datter i efteråret
æbler i efteråret
Oplevelser i efteråret
Efterårets oplevelser
Haderslevs Efterårs Ekspress
Kastanjedyr

VisitHaderslev

Velkommen!
Haderslev er rig på oplevelser uanset om du er til afslapning på stranden, skønne naturoplevelser eller aktiviteter for store og små.
Haderslev er historiske oplevelser i Domkirken, på Gram Slot og vores mange museer.
Haderslev er aktionfyldte oplevelser på vandet i kano og kajak og på landjorden i StreetDome, på en go cart eller mountain bike.

For de aktive og vovede har vores skønne område meget at tilbyde, her er det muligt at prøve kræfter med Streetdome (en af Danmarks største skateparks), Vojens Karting (Danmarks største udendørs gokart bane) eller besøge Vojens Speedway Center.

Er du til naturoplevelser er HærvejenTunneldalstierne og Danmarks Næststørste Dyrehave et besøg værd. Haderslev som værende gammel handelsby er et sandt unikum, den gamle bydel og Haderslev Domkirke byder på mange gode fortællinger om svundne tider. 

Velkommen til Haderslev

Haderslev byder på et væld af spændende aktiviteter, skøn natur og fantastiske overnatningsmuligheder.

 

Vi har samlet de bedste oplevelser fra Haderslev, Vojens og Gram til din efterårsferie. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i vores skønne område med hele familien. 

Kør med damplokomotivet ud til Hammelev, bliv hentet af hestevogn og få en smuk tur gennem Pamhule Skov. Stå af ved den historiske Tørning Mølle hvor du får en rundvisning og en frokost. Efter frokost går det retur med hestevogn og videre retur med damlokomotivet.  

Lad dig inspirerer af vores turistguide, hvor vi har samlet det bedste af Haderslev, Vojens og Gram.