Velkommen til VisitHaderslev

Vi har samlet alle de gode oplevelser og fortællinger til dig, fra Årø i øst til Gram i vest er der aktiviteter for hele familien. Vi har nogle unikke oplevelser som du ikke finder andre steder, og vi garanterer underholdning for hele familien. Vi kan tilbyde actionfyldte aktiviteter, smukke naturoplevelser og spændende historiefortællinger, måske du skal på opdagelse i de mange specialbutikker vi har, eller nyde en af de mange smukke beliggenheder som vores restaurationer har.

Velkommen til Haderslev

Haderslev byder på et væld af spændende aktiviteter, skøn natur og fantastiske overnatningsmuligheder.

 

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

Veterantoget kører mellem Haderslev og Vojens flere gange i løbet af sommeren, efterårsferien og op til jul

Kør med veterantoget ud til Hammelev, bliv hentet af hestevogn og få en smuk tur gennem Pamhule Skov. Stå af ved den historiske Tørning Mølle hvor du får en rundvisning og en frokost. Efter frokost går det retur med hestevogn og videre retur med veterantoget.  

Vi har samlet de bedste oplevelser fra Haderslev, Vojens og Gram til din efterårsferie. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i vores skønne område med hele familien. 

For de aktive og vovede har vores skønne område meget at tilbyde, her er det muligt at prøve kræfter med Streetdome (en af Danmarks største skateparks), Vojens Karting (Danmarks største udendørs gokart bane) eller besøge Vojens Speedway Center.

Er du til naturoplevelser er Tunneldalstierne og Danmarks Næststørste Dyrehave et must-see. Haderslev som værende gammel handelsby er et sandt unikum, den gamle bydel og Haderslev Domkirke byder på mange gode fortællinger om svundne tider.