Sejlads med Helene

Sejlturen gennem Haderslev Fjord er en usædvanlig smuk naturoplevelse. Den 12 km lange smalle bugtede fjord er meget varieret, og giver den sejlende en enestående chance for at komme tæt på et fascinerende samspil mellem vand og land, dyre- og planteliv.

I 2018 kan vi tilbyde en bred vifte af temasejladser, foruden de daglige sejladser, hvor man bl.a. kan opleve sidste års succes "Strik på fjorden", Peter Kopi og hans Gasolin numre og så har vi i år skruet helt op for romantiken med Candlelight Dinner.

Sæson 2018

Så er de spæde skridt til sæson 2018 taget.

 Det er som altid muligt at charter fjordbåden til fester, fødselsdage og firmature.  

 Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord, når vi sætter kurs mod Lillebælt. 

Sejlads med Helene

Daglig sejlads med Helene

Fra maj til september sejler Fjordbåden Helene næsten dagligt mellem Haderslev, Årø og Aarøsund. Her kan du se hvilke dage der er afgang fra de forskellige havne og billetpriserne. Måske du skal have en cykel med ombord eller en hund?

Årø - Lillebælts Perle

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

Sejlads til Assens

Som noget helt nyt kan du i år opleve den fynske købstad Assens, når Fjordbåden Helene lægger til i deres havn. Få en guidet rundvisning hvor du bl.a. hører om søhelten Peter Willemoes, besøger Vor Frue Kirke og oplever Plums velbevarede købmandsgård. 

Gavekort til Helene

Bestil via bureau@visi...

Information der påkræves: ønsket tur, beløb, ønsket afhentningsdato og køberens kontaktoplysninger 

Gavekortet skal bestilles senest 3 hverdage før afhentning.

Gruppesejlads

Er I en større gruppe som skal på udflugt (minimum 15 personer) så kan Fjordbåden Helene tilbyde jer nogle helt særlige gruppearrangementer ombord. Kombiner en guidet tur og et besøg på Årø med en frokost eller eftermiddagskaffe på fjorden.  

Fest på fjord og bælt

Hold din fest på en hel ny måde når Helene byder velkommen ombord til dig og dine gæster. Giv dine gæster en helt unik oplevelse som de vil huske i mange år fremover, hvad end det er konfirmation, 60års fødselsdag eller julefrokost.