Kanosejlads

Gels Å

En tur ad Gelså byder på en meget varieret naturoplevelse, men den byder også på en udfordrende sejlads for den øvede kanosejler.

Vores Haderslev - Frode Munksgaard

Frode Munksgaard

1. Teatret Møllen

Teatret Møllen

Jesper Petersen

Jesper Petersen

Tørning Mølle og skovene omkring den

Tørning Mølle

Henrik Skærbæk Jespersen

Henrik Skærbæk Jespersen

1. Haderslev Domkirke

Haderslev Domkirke

Alex Bødiker

Alex Bødiker

1. Tørning Mølle

Tørning Mølle

Piratsejlads

Det øverste dæk på Helene bliver omdannet til et piratdæk og børnene kommer på skattejagt når vi anløber Aarø.

Der skal i løbet af turens først del laves hatte, klap til øjet, og males. Der bliver desuden serveret frokost kort efter afgangen fra Haderslev.

Ved ankomsten til Aarø får piraterne udleveret et skattekort, og nu bliver det spændende! Kan børnene nå at finde skatten på Aarø inden Helene sejler retur til Haderslev?

Åbningstider i butikkerne

Haderslev:

Mandag - torsdag
Kl. 10.00 - kl. 17.30
Fredag
Kl. 10.00 - kl. 18.00
Lørdag
Kl. 10.00 - kl. 14.00

Vojens:

Mandag - fredag
Kl. 10.00 - 17.30
Lørdag 
Kl. 10.00 - 13.00 

Gram:
Mandag - fredag
Kl. 9.30 - 17.30
Lørdag
Kl. 9.30 - 12.30 

Tunneldalstierne

Haderslev Dalen
Haderslev Dalen, som også betegnes Haderslev tunneldal, strækker sig over ca. 25 km fra Haderslev Fjords udmunding i Lille Bælt i øst til Vojens i vest.
Dalen er sandsynligvis dannet ved at vandløb har eroderet sig dybere ned i landskabet, fordi vandstanden i verdenshavene faldt ved istidernes begyndelse. Da gletscherne senere nåede Danmark, skød de op igennem de lave områder og uddybede derved også Haderslev Dalen.

Lystbådehavne

Haderslev byder på hele tre lystbådehavne. Hver sommer besøger masser af sejlere både Aarø, Aarøsund og Haderslev lystbådehavne.

Haderslev Dyrehave

Naturområder

At opholde sig i naturen er inspirerende og beroligende. At gå en tur langs stranden og dyppe tæerne i vandet eller nyde en tur i en smuk skov. Det er gavnligt for både sjæl og legeme. 

Disc Golf

Hvad er disc golf?
Generelt kan disc golf bedst betegnes som en afart af traditionel golf, hvor golfkøllen og golfkuglen erstattes med en specialdesignet frisbee - golfdiscen, og selve hullet erstattes med en specialdesignet disc golf kurv. Det gælder så om at kaste golfdiscen ned i kurven på færrest mulige kast.

Banerne i Haderslev

Overnatning i det fri

Naturen i Haderslev Kommune byder på et væld af oplevelser samt skønne vandre- og cykelstier. Undervejs på disse stier kan det være rart med en overnatning, og så er det jo meget heldigt, at der flere steder er mulighed for at overnatte i det fri rundt omkring. Ligeledes er der også mulighed for at overnatte undervejs hvis du er på kanosejlads på Gram Å og Gels Å.

Haderslev Dyrehave

Danmarks næststørste dyrehave.

Campingpladser

Haderslev Kommune er en af de kommuner i Danmark med flest campingpladser - hele 12 kan vi byde på! Derfor er der også masser af valgmuligheder og noget for enhver smag hvad end I er til camping ved stranden eller midt i byen.

Hoteller i Haderslev

I Haderslev Kommune finder du alt fra skønne badehoteller til bynære hoteller. Der findes hoteller i både Haderslev, Vojens og Gram men også ude ved kysten i Årøsund og inde i landet ved bl.a. Christiansfeld.

Cykelferie i Haderslev

National cykelrute 3 - Hærvejen
Hærvejsruten strækker sig fra Nr. Snede i nord til grænsen i syd. Ruten går gennem Vojens og Vedsted i Haderslev Kommune. Hele ruten strækker sig over 168 km på både asfalteret vej og grusvej. Ruten slår vej forbi flere seværdigheder og byder også på en stor natur oplevelse på de smukke veje på den gamle Hærvej.

} //-->