Vores Haderslev - Frode Munksgaard

Frode Munksgaard

1. Teatret Møllen

Teatret Møllen

Jesper Petersen

Jesper Petersen

Tørning Mølle og skovene omkring den

Tørning Mølle

Henrik Skærbæk Jespersen

Henrik Skærbæk Jespersen

1. Haderslev Domkirke

Haderslev Domkirke

Alex Bødiker

Alex Bødiker

1. Tørning Mølle

Tørning Mølle

Åbningstider i butikkerne

Haderslev:

Mandag - torsdag
Kl. 10.00 - kl. 17.30
Fredag
Kl. 10.00 - kl. 18.00
Lørdag
Kl. 10.00 - kl. 14.00

Vojens:

Mandag - fredag
Kl. 10.00 - 17.30
Lørdag 
Kl. 10.00 - 13.00 

Gram:
Mandag - fredag
Kl. 9.30 - 17.30
Lørdag
Kl. 9.30 - 12.30 

Tunneldalstierne

Haderslev Dalen
Haderslev Dalen, som også betegnes Haderslev tunneldal, strækker sig over ca. 25 km fra Haderslev Fjords udmunding i Lille Bælt i øst til Vojens i vest.
Dalen er sandsynligvis dannet ved at vandløb har eroderet sig dybere ned i landskabet, fordi vandstanden i verdenshavene faldt ved istidernes begyndelse. Da gletscherne senere nåede Danmark, skød de op igennem de lave områder og uddybede derved også Haderslev Dalen.

Haderslev Dyrehave

Naturområder

At opholde sig i naturen er inspirerende og beroligende. At gå en tur langs stranden og dyppe tæerne i vandet eller nyde en tur i en smuk skov. Det er gavnligt for både sjæl og legeme. 

Overnatning i det fri

Naturen i Haderslev Kommune byder på et væld af oplevelser samt skønne vandre- og cykelstier. Undervejs på disse stier kan det være rart med en overnatning, og så er det jo meget heldigt, at der flere steder er mulighed for at overnatte i det fri rundt omkring. Ligeledes er der også mulighed for at overnatte undervejs hvis du er på kanosejlads på Gram Å og Gels Å.

Campingpladser

Haderslev Kommune er en af de kommuner i Danmark med flest campingpladser - hele 12 kan vi byde på! Derfor er der også masser af valgmuligheder og noget for enhver smag hvad end I er til camping ved stranden eller midt i byen.

Hoteller i Haderslev

I Haderslev Kommune finder du alt fra skønne badehoteller til bynære hoteller. Der findes hoteller i både Haderslev, Vojens og Gram men også ude ved kysten i Årøsund og inde i landet ved bl.a. Christiansfeld.

Cykelferie i Haderslev

National cykelrute 3 - Hærvejen
Hærvejsruten strækker sig fra Nr. Snede i nord til grænsen i syd. Ruten går gennem Vojens og Vedsted i Haderslev Kommune. Hele ruten strækker sig over 168 km på både asfalteret vej og grusvej. Ruten slår vej forbi flere seværdigheder og byder også på en stor natur oplevelse på de smukke veje på den gamle Hærvej.

} //-->