Hyggestund i Haderslev

Vi har samlet alle de gode oplevelser og fortællinger til dig, fra Årø i øst til Gram i vest er der aktiviteter for hele familien. Vi har nogle unikke oplevelser som du ikke finder andre steder, og vi garanterer underholdning for hele familien. Vi kan tilbyde actionfyldte aktiviteter, smukke naturoplevelser og spændende historiefortællinger, måske du skal på opdagelse i de mange specialbutikker vi har, eller nyde en af de mange smukke beliggenheder som vores restaurationer har. Haderslev Historisk Handelsby, Gram Slotsby, Lillebælt Lokker og Acture Park er klar til give dig og din familie en uforglemmelig ferie.

Pige i efteråret

Efterårsferien begynder i Haderslev

Vi har samlet de bedste oplevelser fra Haderslev, Vojens og Gram til din efterårsferie. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i vores skønne område med hele familien. 

Jul i Haderslev

December og dermed juleaften er lige om hjørnet, dette er en tid med mange traditioner hvor julehyggen er i højsæde. Måske dig og din familie skal på juletur for at gøre de sidste juleindkøb, til julekoncert eller måske bare opleve en af de mange julemarkeder. 

Årø - Lillebælts Perle

Aarø er beliggende i Lillebælt, ved udmundingen af Haderslev Fjord. Øen er beliggende ca. 1,5 fra fastlandet. Sejltiden til Årø er ca. 7 til 8 minutter og der sejles ca. hver time. Det giver øen en stærk placering som et yndet turist- og feriemål.

Sejlads på Haderslev Fjord

Fjordbåden Helene sejler næsten dagligt på Haderslev Fjord og byder bl.a. på temasejladser og dagture til Årø eller Assens.

Familietur i efteråret

Kør med veterantoget ud til Hammelev, bliv hentet af hestevogn og få en smuk tur gennem Pamhule Skov. Stå af ved den historiske Tørning Mølle hvor du får en rundvisning og en frokost. Efter frokost går det retur med hestevogn og videre retur med veterantoget.  

} //-->