Haderslev Lystbådehavn

Sejl til Haderslev Havn

Haderslev Fjord er en ca 15 km lang, smal og bugtet fjord, der skærer sig ind i Sønderjylland fra Lillebælt. Indsejlingen tager 1½ time med 6 knop, men her er tiden uden betydning. Der er konstant noget nyt at se på og sejlturen er utrolig flot gennem en af Danmarks smukkeste fjorde. Haderslev Havn ligger midt i byens hjerte med kort afstand til indkøbsmuligheder og oplevelser.
 

Nogle få kilometer øst for Haderslev by, på fjordens sydside finder man landsbyen Starup, som omkring år 1050 var et vigtigt handelssted. Her ligger Starup Kirke, hvis ældste dele kan føres tilbage til 1100-tallet.

På nordsiden findes der mange butikker og supermarkeder inden for få minutters gang. I byen findes der mange små caféer hvor det ofte spilles levende musik om aftenen. Byen har mange flotte retaurede huse så bare en gåtur i byen er en god oplevelse særlig hvis man husker at kigge op ad facaderne en gang imellem.

Haderslev Havn Nord
Kommunal havn som er i dag under omdannelse fra erhvervs- og trafikhavn til et område med lystbådehavn, boliger og rekreative muligheder f.eks Street Dome. Grillpladser langs inderhavnen ligger med mulighed for læ på græs og grusarealet.

På Pakhuskajen ligger Fjordens Perle ”grillcafé” som også virker som servicecenter for gæstesejlerne i nordhavnen og hvor man betaler havnepenge og køber chipkort til el og bad hvis ikke I bruger betalingsautomaten på Honnørkajen (kun kort).

Der findes gratis toiletter på Pakhuskajen og betalings bad/toilet på Honnørkajen og der er gratis toiletter i toiletvogn som opstilles på Pakhuskajen øst i sommerperioden.

Haderslev Havn Syd – HSF mod vest og HSC mod øst.
På sydsiden ligger først Haderslevsejlclub (HSC) med autocamperplads, så kommer Haderslevsejlforening (HSF). 

Begge klubber har mange gode faciliteter og yder en god service.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHaderslev bureau@visithaderslev.dk
 

Kontakt

Adresse

Pakhuskajen 1
6100 Haderslev

Telefon

+45 74222324

Fakta

  • Faciliteter

    • Legeplads
    • Grillplads
    • Indkøb
    • Slæbested

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.4971411
Latitude : 55.2487846
} //-->