Haderslev på 24 timer

24 timer i Haderslev

Foto: Haderslev Kommune

Har du kun 1 dag til at opleve det bedste af Haderslev, er der ingen tid at spilde. Få det maximale ud af dit ferieophold med denne guide.

Formiddagen i Haderslev (kl.10.00 - 12.00)

Start dagen med en god kop kaffe eller en lækker brunch på en af vores mange caféer i gågaden. 

Besøg byens mest besøgte seværdighed Haderslev Domkirke og tag derefter en tur rundt i den gamle bydel. Få det meste ud af turen med din egen turguide (bestil en guide på tlf. 73545630). Er der tid, kan du i den gamle bydel finde 3 af byens museer (Ehlers Samlingen, Von Oberbergs Hus og Vægternes museum). 

Eftermiddag i Haderslev (kl.12.00 - 18.00)

Sæt derefter kurs mod havnen og gå ombord Fjordbåden Helene. Du kan købe billet og bestille frokost på www.fjordbaaden.dk. Oplev den 12 km lange Haderslev fjord og besøg Lillebælts perle Aarø. Med 1 times ophold på Aarø er der rig mulighed for at se øen, smage nogle af deres mange ø-lækkerier og nyde den flotte natur, inden turen går retur til Haderslev Havn. 

Sikkert i havn er det tid til at ose lidt i butikkerne. Måske du allerede har set nogle butikker, som der skal kigges lidt nærmere på? Hvis du parkerer på Wittenbergplads er du centralt parkeret i forhold til gågaden og så har du 2 timer til at kigge på butikker og gøre din indkøb. 

Aften i Haderslev (kl.18.00 - 22.00)

Nu har du muligheden for at lave en afstikker med bilen.

Du kan enten tage en aftentur med bilen til Gram Slotsby og få middag på den hyggelige slotskro (vi anbefaler at du bestiller bord). Slut dagen af med at se Gram Slot, en gå tur i slotshaven og tag RUTEN ind gennem byen.

Du kan også tage til havnebyen Årøsund. Spis en middag på det smukke badehotel og nyd en is på havnen til dessert. Slut dagen af med et sjovt spil minigolf på Gammelbro Camping.

Du kan også vælge at blive i Haderslev. Nyd en middag på en af restauranterne, eventuelt tage en aften sejlads med Dambåden Dorothea efterfuldt af en drink på Boldts Bar. Måske du er heldig at det er en af de aftener hvor der er livemusik.