Haderslev Dambåd

48 timer i Haderslev

Foto: ACTURE PARK

Har du 2 dage til at udforske Haderslev, er der mange gode oplevelser i vente. Få det maksimale ud af dit ferieophold med denne guide.

Dag 1:

Besøg byens mest besøgte seværdighed ”Haderslev Domkirke” og tag derefter en tur rundt i den gamle bydel. Få det meste ud af turen med din egen turguide – bestil en guide på tlf. 73545630. Er der tid, kan du i den gamle bydel finde 3 af byens museer (Ehlers Samlingen, Von Oberbergs Hus og Vægternes museum).

Sæt derefter kurs mod havnen og gå ombord Fjordbåden Helene. Du kan bestille billet og frokost på www.fjordbaaden.dk. Oplev den smukke Haderslev fjord og besøg Lillebælts perle Aarø.

Tag til havnebyen Årøsund. Tag en middag på badehotellet og snup en is på havnen. Gå en aftentur på Camino Haderslev Næs eller slut dagen af med et spil minigolf på Gammelbro Camping.

 

Dag 2:

Start dagen med en kop kaffe eller brunch på en af vores mange caféer i gågaden.

Find en actionpacked aktivitet på www.acturepark.dk - måske du skal prøve klatrevæggen ved StreetDome eller skyde med bue og pil i Pamhule? 

Sejl en tur med dambåden. Du kan bestille en picnickurv ved Hotel Norden eller Danhostel som kan nydes ombord på båden eller i dyrehaven. 

Tag en aftentur med bilen til Gram Slotsby. Oplev slottet, gør nogle spændende køb i gårdbutikken og tag eventuelt et smut ind forbi det nye motorikcenter.

Slut dagen af med middag på slotskroen og gå en aftentur i slotshaven og ned gennem byen.