Gå til indhold

Efterårsoplevelser i Haderslev Kommune

Foto: Kaare Lytsen

Tilbring tid i den smukke natur, opdag sensommerens farver, udforsk kulturen, kreativiteten, smag på de lokale caféer og gå ikke glip af Det Sønderjyske Kaffebord. Foruden FUNCARD er efterårsferien smækket med sjove, børnevenlige aktiviteter. 

FUNCARD

FUNCARD er et gratis aktivitetskort med tilbud, rabatter og sjove efterårsaktiviteter. Kortet laves hvert år til Vinter -og Efterårsferie. FUNCARD deles ud til alle skolebørn i Haderslev Kommune. Børn udefra kan også få fingrene i kortet. Det kan afhentes på Haderslev, Vojens eller Gram Bibliotek, samt det bemandede turistbureau på Apotekergade 11, Haderslev. Kortet er også klar til download på denne side fra d. 12 oktober. FUNCARD gælder kun i uge 42, men længere nede på denne side, kan du finde inspiration til aktiviteter udover FUNCARD.

Aktivitetskort 2023
Foto: Haderslev Butikker
Efterårshygge i Haderslev

Det sker i efterårsferien

Foto: Cole Keister

Inspiration til indendørs aktiviteter

Opdag efterår magien indendørs med varme, ro og hygge. Ferien giver anledning til fordybelse, besøg det Kreative Univers hos Café Kreahjørnet. Nyd en lækker kop kaffe eller kakao på en af de hyggelige cafeér. Tag en pause ved den imponerende domkirke og slut dagen af med en lækker middag på en af restauranterne. 

Udforsk også

Hvor vil du helst sove?

Se en oversigt over de overnatningsmuligheder der er i Haderslev og omegn. Vi har både sommerhuse, badehotel, slotsophold, dejlige kroer, hoteller, campingpladser, shelters og endda en mølle hvor du kan overnatte med familien. Tryk her og find den rette seng til dig 

Familieferie i Haderslev feriehus

Find din overnatning

Foto: Flying October

Find more inspiration here: