Find købstadsguldet i Haderslevs kringlede gader. Bliv fascineret af de kreative kunstgallerier. Tag del i de mange koncerter. Mærk kreativiteten pulse i de hyggelige værksteder. Se en teaterforestilling på den historiske slotsvandmølle. Du kan finde mange magiske kulturelle oplevelser der begejstre store som små lige her.

De STORE events i Haderslev

Kløften Festival

Festivalen vi samles om!

Haderslev Lysfest

Danmarks STØRSTE markering af 4 maj!

Hertug Hans Festival

Historien bliver levende - tag del i festen!

Vedsted Søfestival

Kommer du forbi Vedsted sø i juni, skal du besøge festivalen med din familie. Det er et rigtig familie-event med aktiviteter om eftermiddagen på og i ...

flere kulturelle oplevelser...

De kreative værksteder

Udfold dit kreative talent i et fedt miljø, med gode faciliteter på et af de fantastiske værksteder. Du kan altid få hjælp til dine projekter og finde...

Teater & Musik

Hvor er det du går hen når der skal høres livemusik? Hvilke scener er der i Haderslev som tilbyder koncerter i massevis og hvis du vil en aften i teat...

Gallerierne

Interesserer du dig for kunst? I Haderslev finder du både mindre gallerier, udendørs kunstværker og skulpturer af både gammel og ny tid. Oplev udstillingerne helt tæt på, få en snak med kunstneren - måske du også skal have et kunstværk med hjem til samlingen.

Købstadsguld

Udforsk Haderslev i dit helt eget tempo med den nye "Købstadsguld-rute". Turen rundt giver dig hele 13 stop undervejs med meget forskelligt sortiment og interesseområder - alt sammen i centrum af Haderslev.

De finurlige museer

Haderslev gemmer på en del finurlige museer, nogle mere kendte end andre. Få sanserne i spil når du besøger dem og fordyb dig i de kreative udstillinger. Tag med på en guidet rundvisning i museet og bliv klogere. Der er historier for hele familien!

Vil du gerne på Shoppetur?

Skal du ud og ose lidt i butikkerne er handelslivet i og omkring Haderslev rigtig hyggeligt. Hele året rundt er der aktiviteter, livemusik og dejlig stemning. 

Se alle butikkerne & shopping events

Foto: Haderslev Butikker