Aktiv i naturen

Foto:Kaare Lytsen&X-Trails Haderslev
Camino Haderslev Næs

Camino Haderslev Næs

Foto: Camino Haderslev Næs

Besøg de dejlige strande

Langs hele kysten mod Lillebælt strækker de hvide sandstrande sig - med masser af muligheder for at bade, fiske, dykke og surfe. Selv om du altid skal være årvvågen, når du er ved havet, er strandene ved Lillebælt nogle af Danmarks tryggeste  og børnevenlige. 

Skal du ud med snøren?

Den lange kyststrækning ved Lillebælt giver et spændende og varieret fiskeri uanset vejrforhold. Der er aldrig langt til en god fiskeoplevelse. 

Fisketur ved Tørning Mølle

Se de bedste fiskespots

Foto: VisitHaderslev

Disc Golf er golf med frisbee. Vi har 2 baner i Haderslev, dem finder du i Damparken og i parkanlægget Kløften. I Vojens finder du en stor 18 hullers bane som er udstyret med både kunstgræs, teepads og teeskilte ved hvert hul samt et stort oversigtskort. I Gram ligger banen ved Gram Slot. Det er gratis at spille på banerne, men har du ingen discs med skal du tage kontakt til den lokale disc golf klub. 

På Aarø finder du parkgolf, som er et spil der ligger sig mellem golf og minigolf, hvor man bruger samme kølle til alle slag. På fastlandet ved Gammelbro Camping finder du adventure golf. Ikke langt derfra ved Halk Strand Camping finder du en minigolfbane med 12 baner. I Hejsager er der fodboldgolf med en 18 hullers bane. Her er der også mulighed for at spille petanque og fodbold pool. Derudover har vi selvfølgelig også Haderslev Golfklub, hvor du kan spille golf uden at have medlemskab eller eget golfudstyr. 

Hvilken type golf er du til?

Hvilken type golf kan du bedst lide? Golf findes i mange variationer, også i Haderslev.