Tag på tur

Snør vandrestøvlerne, pak tasken og tag med ud på Camino Haderslev Næs. Sus gennem svingene på de fede MTB spor. Bliv blæst igennem på kysten når du besøger vores skønne strande. Nyd sejlturen ud af den 12km smukke Haderslev Fjord. Hop i en kano på Haderslev Dam og tag et pitstop ved Dyrehaven. Mulighederne er mange i Haderslevs naturskønne område. 

De dejlige vandreture

Gå gennem mark og skov, ad grusstier, landeveje og cykelstier, med kig til bakker og vand byder området ved Haderslev på en skøn og afvekslende tur.

De fede MTB spor

Mountainbike ruterne i Haderslev Kommune ligger i noget af Sønderjyllands smukkeste og mest kuperede terræn.

De gode cykelruter

Her finder du udvalgte cykelruter der giver gode muligheder for at se nogle af Haderslevs skønne naturområder og oplevelser.

Spor i Landskabet

Spor i Landskabet er vandrestier, der giver alle muligheden for at opleve den danske natur, der hvor den ellers ikke er tilgængelig for offentligheden...

Camino Haderslev Næs

Foto: Camino Haderslev Næs

Tag ud på vandet

Besøg de dejlige strande

Langs hele kysten mod Lillebælt strækker de hvide sandstrande sig - med masser af muligheder for at bade, fiske, dykke og surfe. Selv om du altid skal være årvvågen, når du er ved havet, er strandene ved Lillebælt nogle af Danmarks tryggeste  og børnevenlige. 

Strande med Blå Flag

Foto: Gammelbro Camping

Haver, parker & flot natur

Haderslev Dyrehave

En af Danmarks største dyrehaver.

Gram Slotspark

Nyd en gåtur i den smukke slotshave.

Gelsådalen & Stensbæk Plantage - Gram

Meget mere end blot en almindelig vestjysk hedeplantage.

Slivsø

Slivsø er med sine 164 hektar Sønderjyllands tredje største sø.

Skal du ud med snøren?

Den lange kyststrækning ved Lillebælt giver et spændende og varieret fiskeri uanset vejrforhold. Der er aldrig langt til en god fiskeoplevelse. 

Se de bedste fiskespots

Foto: VisitHaderslev

Golf for alle aldre

Hvilken type golf kan du bedst lide? Golf findes i mange variationer, også i Haderslev.

Disc Golf er golf med frisbee. Vi har 2 baner i Haderslev, dem finder du i Damparken og i parkanlægget Kløften. I Vojens finder du en stor 18 hullers bane som er udstyret med både kunstgræs, teepads og teeskilte ved hvert hul samt et stort oversigtskort. I Gram ligger banen ved Gram Slot. Det er gratis at spille på banerne, men har du ingen discs med skal du tage kontakt til den lokale disc golf klub. 

På Aarø finder du parkgolf, som er et spil der ligger sig mellem golf og minigolf, hvor man bruger samme kølle til alle slag. På fastlandet ved Gammelbro Camping finder du adventure golf. Ikke langt derfra ved Halk Strand Camping finder du en minigolfbane med 12 baner. I Hejsager er der fodboldgolf med en 18 hullers bane. Her er der også mulighed for at spille petanque og fodbold pool. Derudover har vi selvfølgelig også Haderslev Golfklub, hvor du kan spille golf uden at have medlemskab eller eget golfudstyr.