Gå til indhold
ACTURE PARK - mere end 50 aktiviteter med action

ACTURE PARK

Foto: ACTUREPARK

ACTURE PARK har det hele – fra Danmarks højeste klatrevæg til den længste udendørs gokartbane. Bliv udfordret på de mange stier til mountainbike, løb eller vandretur eller nyd naturen fra en kano. 

Er du klar til action?

Skru op for action i din ferie! I Haderslevområdet finder du et bredt udvalg af aktiviteter, der mixer vild action og smuk natur. Tag din cykel med og udforsk de vilde MTB-stier, som går igennem dyrehaven, hvor du kan spotte krondyr og dådyr. Får du brug for en pause, kan du tage en slapper og få en slurk af jernholdigt kildevand i Sophies Kilde, inden du drager videre på eventyr i skoven. 

Har du fart i blodet, så kan du få fuld action og sved på panden på Danmarks længste udendørs go-cart bane. Er du en adrenalinjæger, så tag en tur højt oppe i trætoppene og få kildren i maven, når du suser ned ad svævebanen i klatreparken. StreetDome er gadesportens mekka, og er et besøg værd for hele familien, som kan lære at surfe på beton. 

Er du tosset med vand, kan du svømme og dykke - der er både strand og søer. Gider du ikke være våd, så tag på kanotur eller hold balancen på Standup Paddleboarding. Der er våde aktiviteter for alle aldre. 

Uanset om du jagter inspiration til familieturen, den fede tur for vennerne, teambuilding med kollegaerne eller bare din næste adrenalinrus, så finder du det her. 

Giv den gas og skab gode minder sammen i ACTURE PARK.

ACTURE PARK har på en hjemmeside samlet en bred vifte af actionprægede oplevelser i Haderslev-området. Vær opmærksom på, at aktiviterne ligger spredt over et større område end i en traditionel oplevelsespark. På hjemmesiden kan du købe billetter og få inspiration til en oplevelsesrig dag, overnatning og spisesteder. 

www.acturepark.dk  

Find more inspiration here: