Loftet af Haderslev Domkirke
Hæsblæsende, Historiske

Haderslev

I den nordligste del af Sønderjylland, tæt på UNESCO byen Christiansfeld ligger Haderslev Historiske Handelsby. Den hyggelige købstad har eksisteret siden 1100-tallet og er bl.a. kendt for sin slagterkultur, det familie-ejede bryggeri Fuglsang og den smukke Haderslev Domkirke. Området omkring Haderslev gemmer på mange fantastiske oplevelser. Besøg Lillebælts perle øen Aarø og havnebyen Aarøsund, tag forbi sportsbyen Vojens hvor SønderjyskE har hjemmebane eller få dig en moderne slotsoplevelse når du besøger Gram Slotsby. 

Bliv klogere på Haderslev og området

Haderslev Hist. Handelsby

Se den imponerende Haderslev Domkirke, der knejser sig over Haderslevs hustage. Gå ned gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel. Oplev den smukke havnepromenade hvor du finder mange arkitektoniske oplevelser og slut dagen med en aftentur i den grønne oase - Damparken.

Aarø & Aarøsund

Havnebyen Aarøsund og Lillebælts perle Aarø er et must see når man er på disse kanter. Øen gemmer på et spisekammer af smagsoplevelser. Besøg vingården, det imponerende vildtreservat, julekirken og det fantastisk badehotel hvor Karen Blixens sofaarrangement står i Kejserstuen.

Vojens Aktive Stationsby

Tæt på E45 ligger sportsbyen Vojens. I byen kan du opleve Danmarks eneste DiscGolfPark med 18 huller. Mærke stemningen når SønderjyskE spiller på hjemmebane og se dansk Speedway i verdensklasse på arenaen.

Gram Slotsby

Slotsbyen Gram er en af Sønderjyllands ældste byer og en unik besøgsoplevelse. Du finder her en bred vifte af kultur og historie kombineret med smukke omgivelser og en dejlig bymidte. Bestig Klimperne, find dit indre legebarn frem i motorikcenteret og grav efter fossiler i Lergraven.