Vojens Aktive Stationsby

Foto: SønderjyskE

Tæt på E45 ligger sportsbyen Vojens. I byen kan du opleve den militære base Fighterwing Skrydstrup, hvor du kan se de imponerende F16 fly. Mærke stemningen når SønderjyskE spiller på hjemmebane og se dansk Speedway på arenaen i verdensklasse. 

Sæt kurs mod Vojens

Tidligere har det været en stationsby, i dag er det hjemsted for SønderjyskE og en rigtig sportsby. I Vojens finder du Danmarks længste udendørs go-cart bane, et speedway center med løb i international verdensklasse og en militærbase hvor det er muligt at komme med ind og se F16. 

Der er en sportsarena i byen hvor SønderjyskE spiller deres hjemmekampe. Oplev den helt fantastiske stemning, når de seksdobbelte Danmarksmestre fra SønderjyskE går på isen for at spille ishockey. Du kan også afprøve dig selv som skøjteprinsesse på isen eller se curling. For vandhundene der er vilde med vand, kan du året rundt plaske rundt i det 25 meter lange bassin, springe fra vipperne eller samle energi i varmtvandsbassinet. 

Omkring Vojens finder du en smuk natur. Gå en tur ved den gamle vandmølle i Tørning eller tag med Tørning Expressen, når turen går fra Haderslev med tog, videre med hestevogn og til sidst med båd tilbage til Haderslev. Fordyb dig i dine tanker på Hærvejen eller tag et spil Discgolf på 18-hullers banen i DiscgGolfParken. I centrum af Vojens finder du gode indkøbsmuligheder og musikhuset hvor der hele året rundt er koncerter og ferniseringer.