Mountainbike

I Haderslev kommune kan du slå dig løs på mountainbike stier i både Pamhule Skov og Stensbæk Plantage. Pamhule Skov er beliggende ved Tørning Mølle næsten midt i kommunen og Stensbæk Plantage finder du i den vestligste del af kommunen. Begge stier er fyldt med udfordringer både for nybegyndere at øvede mountainbike ryttere. Hvis du gerne vil lære noget nyt undervejs, så tilbyder vi som noget nyt guidede mountainbike ture for både nybegyndere og øvede. Læs meget mere om mulighederne for at deltage i disse ture herunder.

Tag på mountainbike-tur og se Haderslev Kommune fra sin bedste side. Der findes rigeligt med muligheder for at tage en tur på mountainbike i Haderslev Kommune. Det kan ske i skoven, på landet eller på de MTB-spor, der findes i og omkring Haderslev.

Skovturen byder på en flot og naturskøn udflugt med udgangspunkt i Haderslev. Den går ad Geheimerådens Sti til Dyrehaven, Pamhuleskov og rundt om Hindemade. Undervejs kan du komme tæt på rådyrene i Dyrehaven eller tage et velfortjent hvil ved Sofies Kilde. Kildens vand er så rent, at der kan drikkes af det. 

Turen på landet byder ligeledes på flot udsigt undervejs. Du kan vælge at køre en tur på Haderslev Næs, rundt om Slivsøen eller over Diernæs og Vikær. Her byder muligheden sig for at fortsætte til Sønderballe, der indbyder til at nyde udsigten over Genner Strand og Kalvø. Så er Aabenraa Kommune efterhånden ikke langt væk, hvorfor det er oplagt at tage den flotte tur på Kalvøstien og derefter den Gamle Hærvej tilbage mod Haderslev igen. 

Med andre ord kan du designe mountainbike-turen efter dit behov og dine grænser - hvis du vel at mærke har nogen. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en forspørgsel - hvad enten det er for at få en oplevelsestur med naturen i højsædet eller det mere teknisk orienterede.

For alle tilbud/ture gælder det, at vi aftaler præmisserne der skal køres under. Vi har dygtige guides og instruktører og vil lade det være på til deltagerne at bestemme, hvordan turen skal formes og hvor der skal køres.

Yderligere info på www.skovcykling.dk 

Del denne side

Mountainbike stier i Haderslev

Kort over stierne

Stien i Pamhule Skov

Stien i Stensbæk Plantage (kommer)

Pris på guidet mountainbike-tur op til 2½ time:

Enetimer: kr. 250,- pr. time

Grupper på 5-8 deltagere: kr. 375,- pr. deltager, inklusiv cykel og udstyr.

Der skal anvendes cykelhjelme på alle ture. 

Mulighed for leje af cykel til cykeltur på egen hånd

1. dag: kr. 375,-

Weekend (lørdag - søndag): kr. 500,-

Der kan laves aftale om leje af cykel i en længere periode, eksempelvis 1 uge for kr. 1000,-

Lejer er erstatningsansvarlig for cyklen under lejemålet. 

Der skal anvendes cykelhjelme på alle ture.