VisitHaderslev
Sillerup Mølle

FERIE DEAL: Mølle ophold med familien tæt på UNESCO og Haderslev

Ferie som en møller i autentiske omgivelser lidt nord for Haderslev. Flyt ind i møllerens hus, og bo som de gjorde i gamle dage. En unik overnatningsmulighed til dig som leder efter en ny og anderledes familieferie. 

Mølleferie - Lev som en møller i gamle dage

Pris: kr. 650,- per døgn (7 sovepladser)

inkl. gratis rundvisning og historiefortælling

Sillerup Mølle ligger i naturskønt område på toppen af ådalen til Sillerup Å og er fredet af Slots og Kulturstyrelsen, fyldt med historie. Kun 5 km fra Ørby Strand. 2 km til Fjelstrup og vores købmand.

Sillerup Mølle er bygget i år 1859. Mølle huset har 7 sovepladser og er i 2 planer. Der er opvasker, vaskemaskine komplet køkken bad og toilet. Der er 3 sovepladser i stue etagen, fordelt i to værelser. Stue og soveværelse med 5 sovepladser på 1 etage. Møllehuset lejes ud året rundt. Lejer medbringer selv sengelinned, håndklæder m.m. Huset skal afleveres rengjort. Der er alt til rengøring i huset. 

Læs mere om Sillerup Mølle

Hvordan bestiller jeg mit ophold?

For at bestille overstående tilbud skal du kontakte formand for S/I Sillerup, Willy Freese på tlf. +45 20 44 53 74 eller sende en mail til wfreese57@gmail.comHusk at oplyse rabatkoden: FERIEDEAL 5.