Familieferie i Haderslev feriehus

Sommerhusferie

Foto: Flying October

Leder du efter det perfekte sommerhus til din ferie i Sønderjylland? Vi gør det nemt for dig at få overblikket. Klik dig ind på de sommerhusudlejer der er i Haderslev kommune. Måske du gerne vil have et feriehus på Aarø, et sommerhus tæt på stranden eller i det hyggelige Hejsager?

Feriehus udlejning hos Novasol
Novasol

Novasol

Udlejer sommerhuse i de kystnære områder i Haderslev også med en del sommerhuse på Aarø. Få en ø-oplevelse hvor du stadig kan udforske nærområdet med kun 7 minutters færgetur til fastlandet.

Feriehus udlejning hos Campaya
Campaya

Campaya

Udlejer i de fleste kystnære sommerhusområder i Haderslev, men har især mange i de populære områder ved Hejsager strand og Kelstrup strand. Gode muligheder for børnefamilier, med blå flag strande. 

Dancenter udlejning hos Novasol
Dancenter

Dancenter

Udlejer i de fleste af Haderslevs kystnære sommerhusområder. Der er især mange sommerhuse til udlejning i Hejlsminde, der ligger mellem Haderslev by og UNESCO byen Christiansfeld. 

Feriehus udlejning hos Feriepartner
Feriepartner

Feriepartner Sydøstjylland

Udlejer i sommerhusområderne Diernæs, Kelstrup/Hejsager og Flovt Strand der ligger syd for Haderslev og lidt nord for byen i Sandersvig. Fælles for disse områder er strandene, som alle er utrolig børnevenlige.