Gå til indhold
©  Foto:

Aarø Camping

Camping på Lillebælts perle

I kommer aldrig til at kede jer med Aarøs mange unikke tilbud i baghaven og kun 7 minutter med færgen ind til fastlandet

Se den populære ferie ø Aarø med overnatning på Aarø Camping

Søger du og din familie et sted I kan slappe af, lege, fiske, bade, nyde naturen, se fasaner i det fri eller Marsvin i sundet? Et sted hvor I kan nyde forskellige kulinariske lækkerier og smage øens lokale brug og lokale vine? Så er det bare afsted til Aarø Camping.

 Når du ankommer til Aarø Camping, mødes du af en plads med masser af lys, læ, og ikke mindst masser af plads. Herfra kan du gå på opdagelse i alle øens unikke tilbud, aktiviteter og smagsoplevelser. Besøg den lokale Aarø vingård og smag på den lokale vin med udsigt til vinmarkerne. Snup et spil parkgolf eller kig forbi den historiske Brummers Gaard, hvor I kan nyde en frokost i caféen, købe nogle af de lokale ø-specialiteter med hjem eller leje cykler, golfvogne, kajakker, fiskenet til børn og trækvogne til alle oplevelserne rundt omkring på øen.

I kan også tage færgen ind til fastlandet og Aarøsund Lystbådehavn, hvor I kan gå tur på den nye mole, spise ved Aarøsund Havnegrill og Café eller måske besøge det storslåede Aarøsund Badehotel og opleve den ægte stemning af 30’erne. Fortsætter I videre ind på fastlandet kan I lægge vejen forbi købstaden Haderslev og kaste jer over kultur, shopping og et væld af aktive tilbud.

Ejerne af campingpladsen er tilflytter til Aarø. Dirk, Isabell og Lille Joe er blevet så betaget af øen og menneskerne her, at de valgte at trække teltpælene op for at drive campingpladsen på Aarø. Selve campingpladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, og de gamle bygninger danner rammen om pladsen og sætter stemningen.
I den ene længe finder du pladsens reception. Herfra varetages ind- og udcheckning, og her vil man også være behjælpelig med at ekspedere post og vejlede om eventuelle udflugtsmuligheder, både på øen, men også på fastlandet.

Hvis man ikke medbringer egen campingvogn, er der også mulighed for at leje hytter eller campingvogne på pladsen. Pladsen har 2 forskellige typer hytter. Type 1 inkluderer 4 sovepladser i køjesenge og køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv. Type 2 har plads til 2 vokse samt 2-3 børn på en hems. Denne hytte inkluderer også køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv. Ingen af hytterne har indlagt vand, men er placeret tæt på køkken og badefaciliteter. Derudover har pladsen 2 udlejningscampingvogne med plads til 4 personer.

Find more inspiration here: