Gå til indhold
©  Foto:

Aarøsund Badehotel

Tag til Aarøsund og nyd et ophold i afstressende omgivelser og ægte historisk badehotel stil. 

Hotellets værelser og sale prydes af antikt interiør og er bl.a indrettet med et Karen Blixen sofa arrangement og et Victor Borge flygel.
Hotellet byder både på gourmet og a la carte i Kejserstuen, som har åbent året rundt. I hotellets nederste etage ligger skipperstuen, som åbner til påske. Her serveres god, gedigen dansk mad. Du kan også nyde en fantastisk morgenbuffet eller Brunch i Verandastuen, både i forbindelse med et ophold eller for at prøve en af de spændende menuer. Endvidere tilbyder hotellet konference, møde og kursusfaciliteter.

Vidste du at Aarøsund Badehotel i sin tid var en 4-længet-gård, som har huset en ventesal til de der skulle med færgen til Assens? I dag kan du også tage med færgen, dog til en lidt anden destination nemlig Aarø. Kun 8 minutters sejlads og flere oplevelser er i vente. For børnene er der en stor naturlegeplads og for de voksende venter der en masser fantastiske smagsoplevelser. 

Børnefamilier kan også have stor glæde af campingpladsen Gammelbro Camping, som ligger i Aarøsund, med en kæmpe stor legeplads og svimming pool for både små og store børn. Slap af på stranden og tag en tur i den skønne natur ad strandstien.

Med bussen kommer du direkte til det kulturrige og historiske Haderslev, hvor man bl. a kan tage en sejltur med hjuldamperen Helene ud til Aarøsund via Haderslev fjord, og se hotellet fra havsiden.

For priser på værelser og ophold, se hjemmeside

Info:
Kapacitet, selskaber: 200, 50, 20, 2
Kapacitet, konferencer: 200
Kapacitet værelser:
      -  Værelser: 16
      -  Dobbeltværelser: 14
      -  Dobbeltværelser med havudsigt: 6
      -  Suiter med havudsigt: 3
      -  Enkeltværelser: 2

Find more inspiration here: