Gå til indhold
©  Foto:

Aarøsund Badehotel, konferencer

Hold dit næste møde eller konference hos Aarøsund Badehotel, hvor du kan nyde stranden, stemningen og den fantastiske udsigt.

På det historiske og velrenoverede badehotel i Aarøsund kan du opleve ægte badehotelsstemning fra 1930'erne. Hotellets værelser og sale prydes af antikt interiør og er bl.a indrettet med et Karen Blixen sofa arrangement og et Victor Borge flygel.

Hos Aarøsund Badehotel er I tæt på natur, strand og frisk luft; hotellet ligger direkte ned til stranden i Aarøsund, og huser hele to restauranter og 15 dobbeltværelser. Der er dermed rig mulighed for forplejning eller overnatning til dit arrangement.

Afhængig af størrelsen på dit selskab har Aarøsund Badehotel tre egnede lokaler: Aarøstuen med plads til op til 20 personer, Verandastuen med plads til op til 40 personer og Den Store Sal der kan huse op til 150 personer. Fra Aarøstuen og Verandastuen finder I en fantastisk udsigt ud over Aarø og Aarøsund, og Den Store Sal har tidligere været en ventesal, hvor mange af tidens store personligheder, som blandt andre H.C. Andersen, har ventet på færgen til Assens før jernbanen fra 1935 forbandt Fyn og Sønderjylland over den gamle Lillebæltsbro og forkortede rejse tiden med tog.

Alle møde faciliteter inkluderer flipover, projektor samt lærred, trådløst internet og overhead projektor.

Ring til Aarøsund Badehotel på telefon +45 26 42 77 88 og få en snak om dit næste arrangement.

Find more inspiration here: