Aarøsund Havnegrill & Cafe

Foto: VisitHaderslev
Spisesteder
Cafeer
Nyd maden på havnen i Aarøsund.
Adresse

Aarøsund Havn 2B

6100 Haderslev

Kontakt

E-mail:mail@tinasdiner.dk

Telefon:+45 74 58 58 58

Havnebyen Aarøsund har masser af oplevelser at byde på. Tag en slentretur på lystbådehavnen, og nyd udsigten udover Lillebælt og over til Aarø, for derefter at smutte forbi havnegrillen. Hos Aarøsund Havnegrill kan I nyde en is, købe en af grillens populære cheeseburgers eller en af de mange dejlige fiskeretter, som er tilberedt med frisk fisk direkte fra Lillebælt.

Aarøsund Lystbådehavn har også netop fået lavet en ny molesti, så alle - også gangbesværede og kørestolsbrugere - kan komme ud og gå tur på den 300 meter lange mole og nyde den skønne udsigt over Lillebælt.

Fra færgelejet tager det små 8 minutter med færgen at komme til den idylliske Lillebæltsø. Besøg øens helt egen vingård, nyd et glas køligt hvidvin med udsigt over markerne, besøg den flotte Julekirke, lad ungerne holde en pause på den store naturlegeplads, snup et spil parkgolf og kig forbi den historiske Brummers Gaard, hvor der er mulighed for at leje cykler, havkajakker, fiskenet til børn, golfbiler samt trækvogne til ø-turen.

Adresse

Aarøsund Havn 2B

6100 Haderslev

Åbningstider

06 Apr 20 / 31 Oct 20

torsdag

12:00 - 17:00

fredaglørdag

12:00 - 20:00

søndag

12:00 - 19:00

Følg på:

Sidst opdateret af