Aarøsund Badehotel

Foto: VisitHaderslev
Overnatning
Badehoteller
Adresse

Ved Færgegården 1, Aarøsund

6100 Haderslev

Kontakt

E-mail:kontakt@aaroesundbadehotel.dk

Telefon:+45 26 42 77 88

Et romantisk badehotel i naturskønne omgivelser

Tag til Aarøsund og nyd et ophold i afstressende omgivelser og ægte historisk badehotel stil. Hotellets værelser og sale prydes af antikt interiør og er bl.a indrettet med et Karen Blixen sofa arrangement og et Victor Borge flygel.
Hotellet byder både på gourmet og a la carte i Kejserstuen, som har åbent året rundt. I hotellets nederste etage ligger skipperstuen, som åbner til påske. Her serveres god, gedigen dansk mad. Du kan også nyde en fantastisk morgenbuffet eller Brunch i Verandastuen ifm. et ophold eller kom bare forbi og prøv en af vore spændende menuer.
Endvidere tilbyder hotellet konference, møde og kursusfaciliteter.

Der er rig mulighed for aktivitet ifm. et ophold på badehotellet. Slap af på stranden og tag en tur i den skønne natur ad strandstien. Tag med færgen til Årø. Kun 7 minutters sejlads og flere oplevelser er i vente. For børnene er der en stor naturlegeplads og der er rig mulighed for godter undervejs.

Børnefamilier kan også have stor glæde af campingpladsen, som ligger i Årøsund med en kæmpe stor legeplads og svimming pool for både små og store børn. Desuden ligger der et vandland en halv times kørsel fra hotellet og Legoland er 1 ½ times kørsel i bil.

Med bussen kommer du direkte til det kulturrige og historiske Haderslev, hvor man bl. a kan tage en sejltur med hjuldamperen Helene ud til Årøsund via Haderslev fjord, og se hotellet fra havsiden. Der sejles også piratsejlads for børn i sæsonen.

For priser på værelser og ophold, se vores hjemmeside

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen.


Info:
Kapacitet, selskaber: 200, 50, 20, 2
Kapacitet, konferencer: 200
Kapacitet værelser:
      -  Værelser: 16
      -  Dobbeltværelser: 14
      -  Dobbeltværelser med havudsigt: 6
      -  Suiter med havudsigt: 3
      -  Enkeltværelser: 2

Adresse

Ved Færgegården 1, Aarøsund

6100 Haderslev

Facilities

Egen parkeringsplads

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

Opdateret af: