Gå til indhold
©  Foto:

ACTURE PARK

ACTURE PARK det ideelle feriested for dig, der er på udkig efter aktive oplevelser i helt unikke faciliteter. ACTURE PARK byder på et væld af involverende oplevelser i fantastisk smukke naturområder og i fascinerende sportsanlæg.

Det kan du opleve

ACTURE PARK har på én hjemmeside samlet en bred vifte af actionprægede oplevelser i hele Haderslev området, langs med Tunneldalen fra Vojens til Haderslev, skabt i samarbejde med lokale aktører og attraktioner. Oplev Danmarks længste gokartbane, det højeste klatretårn, den bedste skøjtearena, og det flotte StreetDome. Prøv 3D bueskydning, sejlads, triathlon og de mange andre aktiviteter. Tag på eventyr med veterantoget, vandcykel og vandresko - eller nyd naturen, historierne og spisestederne langs Tunneldalen, dammen og havnen.

Ferieoplevelser hele familien kan glæde sig til

I ACTURE PARK er der gode muligheder for at dyrke individuelle interesser og det samvær, der netop styrkes gennem aktiviteterne. I fællesskab eller hver for sig, kan I blive underholdt eller udfordret, presse pulsen eller bevare roen - her kan alles ønsker for ferien tilgodeses. Om I har forskellige interesser, er begyndere eller øvede inden for en aktivitet, eller er flere generationer der følges ad, så kan I holde en ferie der er sjov, spændende og som dyrker samværet.

Find ACTUREPARK her

Besøg Danmarks største oplevelsespark på www.acturepark.dk. Samlet på ét sted finder du alle de oplysninger, du skal bruge til en ferie fyldt med action. Vær opmærksom på, at oplevelserne ligger mere spredt end i en traditionel oplevelsespark.

På hjemmesiden kan du skræddersy din ferie med oplevelser, overnatning og spisesteder. Her kan du også booke plads og købe billetter til de mange spændende tilbud.