VisitHaderslev

AFLYST: Julemarked - Gl. Haderslev Kvarterforening 2020

 AFLYST PÅ GRUND AF COVID19!

Besøg det hyggelige og godt besøgte julemarked i Gl. Haderslev Kvarterforening d. 23 november fra kl. 10-16 og d. 24 november fra kl. 10-15.00.

Der er igen i år, udsolgt af vores stande, så udvalget er igen bredt, med alt lige fra små fine julegaver, julepynt, dekorationer, til køb af juletræ.

Julemarkedet er ikke det største i området, men måske det mest hyggelig med en intim stemning oppe under taget, med synlige bjælker på 1 sal Slagtergade 60.

Der er en cafe med salg af gløgg og æbleskiver, hvor man kan sidde og hygge sig efter gode julehandler.

I år vil der være salg af juletræer i gården, hvor årets juletræ kan findes i et hyggeligt miljø blandt bålfade mm. Der vil være mulighed for, at børnene kan komme og lave en juledekoration i juleværkstedet som er åbent både lørdag og søndag i tidsrummet kl.11-14 

Der er udstillere med : slag af div. Pyntegrønt, juledekorationer, hyasinter og adventskranse, div. hjemmelavet julepynt, glas og porcelæns ophæng, trædrejer, malede sten, forskellige filt ting, smykker, hjemmestrikkede sokker, hjemmehæklede ting, hjerter og juletræer på fod, juletræer, pileflet, juletræer lavet af træ, malerier.