VisitHaderslev

AFLYST: Julemarked på Kvistgården 2020

 AFLYST PÅ GRUND AF COVID19!

Kom og besøg et yderst hyggeligt og intimt mini-julemarked

Det er et julemarked med masser af charme og vi har sat en ære i at udvælge lokale kreative sjæle, som stiller op med hver deres unikke produkt.

Her er alt fra diverse julepynt, juletræer, øl fra Ribe Bryghus og hjemmelavet snaps til unikt børnetøj, papirdesign, planter, udendørs kaminer og meget mere. Det er den perfekte mulighed for at finde årets alternative julegave eller værtsgave.

Der vil naturligvis igen i år være mulighed for at få taget årets julefoto hos Fotograf Thomas Lund eller Hugin.

For at skabe den helt rigtige julestemning, kan der købes æbleskiver, gløgg, kaffe og saftevand, som kan nydes i cafeen eller foran pejsen.
Så tag familien med på Kvistgården og oplev den fantastiske stemning og mærk julefreden sænke sig. Vi glæder os til at se jer!

“Det siges, at de selvstændige sjæle laver en lille glædesdans, hver gang de sælger deres personlige produkt, så køb derfor håndlavede gaver, fra en lokal sjæl og vær med til at sprede glæde. Og måske er du så heldig at se dansen” (citat ukendt)

Kvistgården kan følges på facebook og Instagram @kvistgården33 Her vil også løbende komme opdateringer ang. Julemarkedet.