Gå til indhold
©  Foto:

Annemettes Bondegård - bed and breakfast tæt på Gram Slotsby

Dobbelt- og enkeltværelser kun 3 km fra Gram Slotsby med mulighed for morgenmad og leje af cykel.

Overnatning på landet kun 3 km fra Gram

På Annemettes bondegård er der masser af grønne områder og en dejlig udsigt i alle retninger med bænke rundt omkring. Så der er masser af plads til at slappe af og samle ny energi. Derudover er der en bålplads, hvor du kan tænde bål og få varmen på de kølige sommeraftener eller bage snobrød, som jo hører sig til. 

Er du lystfisker, er der også rig mulighed for at dyrke din hobby i både åer og Put & Take søer. Bondegården har rensemuligheder og kummefryser til opbevaring af fiskene du fanger. 

Er du afsted på motorcykel eller med almen cykel, kan de komme ind i en aflåst garage. Der er også mulighed for at låne en cykel, hvis du fx skal ind til slotsbyen Gram. Det aftales ved bestilling.

Om værelserne
Billig overnatning i værelser med adgang til internet - fælles opholdsrum med tv, lille køkken med adgang til fryser og fælles badeværelse.
Priserne er inkl. sengetøj, håndklæder og hurtigt internet.

Mulighed for tilkøb af selvserveret morgenmad. Hvor du selv tilbereder den, brygger kaffen og varmer brødet. Det vil stå i en kasse, i køleskabet fra morgenstunden og den vil blive fyldt op dagen efter hvis dette er bestilt. 

Priser pr. person, pr. nat:
Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 250,-
Dobbeltværelse kr. 400,- pr nat

Tillæg på 100 kr., hvis overnatningen er mere end 1 nat
KUN KONTANT BETALING (mobilepay er også ok)

Find more inspiration here: