Gå til indhold
©  Foto:

Bed & Breakfast i Gram

Hyggeligt Bed and Breakfast en kort gåtur fra Gram Slot.

1. sal med værelser til udlejning

I huset på Åvej 10 udlejes 1 salen hvor der er 3 dobbeltværelser, 1 enkeltværelse, fælles badeværelse og et lille køkken. Her har du mulighed for at leje alle værelserne til familieturen, eller måske bare et enkelt værelse til kæresteferien eller forretningsrejsen. Alle dobbeltværelserne har 2 enkeltsenge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng. I det lille værelse er der 1 enkeltmandsseng. Desuden har alle værelserne TV og adgang til trådløst internet. Sengelinned og håndklæder er med i prisen.

På 1.sal er der et badeværelse med toilet og bruser, samt et lille the køkken med elkedel, mikroovn og et lille køleskab. Haven til huset er desuden til fri afbenyttelse.

Stueplan med lejlighed til udlejning

I Stueplan er der en lejlighed med 1 dobbeltværelse og mulighed for opredning i stuen. Derudover er der et fint køkken alrum, en stue og et  badeværelse. Der er TV og adgang til trådløst internet. Sengelinned og håndklæder er med i prisen.

Priser:

Lejlighed stueplan: 500kr per overnatning (3-4 personer)

1. sal dobbeltværelse: 300kr per overnatning

1. sal enkeltværelse: 200kr per overnatning

Ekstra opredning: 150kr

Det er muligt også at leje hele huset, så længe samlet antal ikke overskrider 8 personer.

Nærområdet:

I gåafstand fra det charmerende hus ligger det smukke Gram Slot med den imponerede slotspark og mange tilbud til ferien. Her kan du blandt andet besøge deres økologiske landbrug, få en rundvisning eller Ghostwalk på slottet, smage det store sønderjyske kaffebord eller købe lækkerier med hjem fra gårdbutikken. Du kan også gå ture og udforske resten af den hyggelige slotsby, hvor du kan slutte af med en lækker middag hos Gram Slotskro.

Find more inspiration here: