Gå til indhold
©  Foto:

Bed & Breakfast SydDanmark

Her er der dømt idyl

Tag på afslapningstur i den hyggelige by Aller, 4 km. fra Christiansfeld by, som ligger mellem Kolding og Haderslev. Hos Bed & Breakfast SydDanmark tilbydes der overnatning i indbydende rammer med god forplejning hele året rundt. Her er der rig mulighed for at slappe af og hygge som par eller familie. I kan sætte jer i den dejlige og velanlagte have og nyde vejret eller I kan sidde i opholdsstuen, hvor brætspil, fjernsyn, trådløst internet, kaffe/the, bøger mm. stilles til rådighed for alle gæster.

Stedet ligger tæt på en god badestrand, og placeringen i Syddanmarks dejlige natur giver mulighed for at benytte stedet som Bed and Breakfast eller som ophold i flere dage/ugebasis. I kan tage en tur ind til Christiansfeld, som er på UNESCO's verdenskulturarvsliste, så byen er bestemt et besøg værd. Derudover er stedet beliggende i et smørhul ift. gode fiskesøer, golfbaner og cykel- og vandreruter. Du kan også medbringe din motorcykel, da der er en overdækket og aflåst garage samt vaskeplads til både cykler og motorcykler.
Morgenmåltidet indeholder bl.a. hjemmelavet marmelade, friskbagt brød, friskbrygget kaffe/the i den hyggelige spisestue.


Ankomst fra kl. 15.00 (eller efter nærmere aftale) Afrejse inden kl. 10.30.
Kontant betaling eller via MobilePay ved ankomst.

Alle værelser er røgfrie – rygning er tilladt udendørs.
Det er tilladt at medbringe en hund i lejlighederne mod et gebyr på kr. 100,-.

PRISER:

 • B&B værelser inklusiv sengelinned, håndklæder, morgenmad og delebadeværelse (2 værelser om ét)
 • B&B-STANDARD overnatning for 2 personer kr. 490,- (2. overnatning kr. 390,-)
 • B&B DELUXE overnatning for 2 personer inklusiv udvidet morgenbord: kr. 790,- (eget badeværelse)
 • Ekstra opredning kr. 125,- (børn 0-3 år er gratis)

Lejlighederne

 • Lille lejlighed (2 personer) med thekøkken, kogeplader, køleskab, eget badeværelse og spise- og sofaarrangement: kr. 590,- (2. overnatning kr. 450,-)
 • Lejlighed (4 personer) med 2 dobbeltværelser, sofaarrangement, eget badeværelse og køkken med dertilhørende komfur, køleskab og service: kr. 790,- (2. overnatning kr. 650,-)

Vedr. lejlighederne: Sengelinned/håndklæder kan lejes for kr. 60,- pr. person (engangsbeløb), og morgenmad kan tilkøbes for kr. 60,- pr. person.

Der tilbydes et hyggeligt weekend-ophold til kr. 1495,- for 2 personer:

 • Ankomst fredag kl. 15:00 (eller efter aftale), hvor der står friskbrygget kaffe/te og hjemmebagt kage klar til jer på værelset.
 • 2-retters aftenmenu kl. 19:00 fredag eller lørdag aften.
 • 2x overnatning med eget badeværelse
 • 2x morgenmad serveret i vores hyggelige spisestue
 • Afrejse søndag kl. 10:30

Kapacitet: 16 sengepladser

NB! I forbindelse med danske helligdage holdes der muligvis lukket, men kontakt gerne værtsparret for yderligere information.

Find more inspiration here: