Gå til indhold
©  Foto:

CamperParken Haderslev

CamperParken ligger i idylliske og naturrige omgivelser ved Vesterskoven i Haderslev.

CamperParken er bynært placeret ved Christiansfeld Landevej 63 6100 Haderslev. Parken er bekvemt beliggende ved Hovedvej 170 og lige ved Haderslev Vesterskov, som giver dig en storslået natur lige ved døren og en kort tur til centrum af Haderslev med alle byens spændende tilbud og aktiviteter.

Når du ankommer har du frit valg på en af de store pladser. Alle pladser har kørefast underlag, er placeret i skovgrænsen og der er flere muligheder for at koble strøm til vognen. Der er CE stik på stald- og garagebygningen. 

Du finder toilet, bad, vaskemaskine, tørretumbler og vand i kælderen. Tømning af grå vand og kemisk toilet foregår ved separat brønd ved garage, hvor der er skiltet. 

Du er velkommen til at tage hund med, men de skal føres i snor, både for de andre gæsters skyld, men også skovens dyr. Der er af og til rådyr og egern tæt på ejendommen. Endvidere er der kat på ejendommen, som man gerne må snakke med, hvis man har lyst.

Udover pladserne til autocampere er CamperParken også åben for campingvogne, camping i telt og motorcykelcampister - så kom og slå teltet op i skoven og mærk naturen.

Betaling skal ske umiddelbart efter ankomst, enten i postkasse eller på Mobil Pay nr. +45 40 17 07 02.

 

PRISER 

Autocamper/campingvogn/telt/teltvogn: 100 kr./14 €

El pr. døgn: 30 kr./4 €

Badeværelse: 20 kr./3 €

Vaskemaskine: 30 kr./4 €

Tørretumbler: 30 kr./4 €

Toilet: Gratis

Vand: Gratis

Tømning af grå vand: Gratis

Tømning af kemisk toilet: Gratis