Danhostel

Danhostel Haderslev, konferencer

Foto: Danhostel
Møder og konferencer
Venues
Danhostel Haderslev hjælper med at tilrettelægge dit møde eller din konference lige efter dine ønsker.
Adresse

Erlevvej 34

6100 Haderslev

Danhostel i Haderslev ligger i et roligt og naturskønt område ved Haderslev Dam, kun en kort spadseretur fra Haderslev centrum, hvor I har rig mulighed for at gå tur og få frisk luft til hovedet til jeres konference.

Hos Danhostel har de gode faciliteter til afholdelse af kurser op til ca. 25 deltagere – konferencer/møder ved ”biograf-opstilling” indtil ca. 60 deltagere – herudover har de 5 til 6 grupperum. Det hele kan arrangeres med eller uden overnatning og forplejning lige efter jeres ønsker; Hvis I beslutter jer for at booke et ophold på Danhostel har I også mulighed for at booke hele stedet kun til jeres gruppe.

I har mulighed for at booke flere forskellige møde-pakker, f.eks. Halvdagsmøde, der inkluderer kaffe m. rundstykker og kage, eller Dagsmøde, der inkluderer kaffe med rundstykker, frugt og vand, frokostbuffet incl. 1 vand, kaffe m. hjemmebagt kage, men indehaverne af Danhostel er også åbne for at tilrettelægge og planlægge jeres møde eller konference lige efter jeres ønsker.

Alle priser inkluderer undervisningslokale med trådløst internet, tavle, flipover, OH Projektor, TV, video, diasfremviser og LCD projektor.

Læs mere om de forskellige muligheder for møder og forplejning hos Danhostel Haderslev her.

Adresse

Erlevvej 34

6100 Haderslev

Facilities

WIFI

Udenfor byen

Internet på værelset

Mellem 50 og 100 personer

1 - 49 værelser

Hotel

Reception

Mellem 1 og 49 personer

Parkering

AV-udstyr

Sidst opdateret af