Gå til indhold
©  Foto:

Den Gamle Grænsekro

I de naturskønne, landlige omgivelser ved honningkagebyen Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro, hvor du kan overnatte i historiske omgivelser.

Den Gamle Grænsekro er en kongeligt privilegeret kro fra ca. år 1600. Kroen er fyldt med traditioner og har en vigtig plads i den nationale og Sønderjyske historie, da det var her, d. 10- juli 1920, at Kong Christian 10. besteg sin hvide hest for at ride ind i Sønderjylland og markere genforeningen.

Kroens stil er på en gang både moderne klassisk og traditionsrig, hvilket betyder at du vil mærke historiens vingesus, når du bevæger dig rundt i de hyggelige gange og charmerende lokaler. Med sin gammeldags, intime hygge danner Krostuen rammen om et lækkert ophold.

Kroen råder over 26 værelser, alle pæne og velholdte og med indretning der respekterer stedets historie. Alle værelser har adgang til eget bad og toilet, kaffe- og te-faciliteter samt TV. I forbindelse med værelserne er der en billardstue med direkte udgang til den dejlige terrasse, som ligger med en idyllisk udsigt over naturen.

Alle værelser er ikke-ryger værelser.

Indtjekning kan ske efter kl. 15.00, eller tidligere efter aftale.
Udtjekning er senest kl. 12.00, eller senere efter aftale.
 
Servering af morgenmad:
Mandag-fredag: 07.00-10.00
Lørdag og søndag: 08.00-11.00

Find more inspiration here: