Gå til indhold
©  Foto:

"Detektivgåden" på Gram Slot

Rejs tilbage i tiden og bliv detektiv på slottet. Hold styr på slottets beboere og deres historier, mens du forsøger at løse gåden om det fortabte hjerte. 

Detektivgåden - ‘Det Fortabte Hjerte’

Nyt efterårs-mysterium for hele familien! - Åbent fra den 16.-24. oktober fra 10-16

Tidsmaskinen på Gram Slot åbner endnu engang op for en tidsrejse tilbage til livet på slottet i gamle dage. Som usynlig detektiv bliver du sendt tilbage til datidens efterår med mørke og blæst.

Oppe på slottet vandrer Grevinde Ingeborg fortvivlet rundt. Et spøgelse er nemlig dukket op. Sammen med sin datter Frøken Amalie har Grevinden prøvet alt for at fordrive spøgelset, der ellers virker fredeligt og godmodigt, men intet har virket.

På Gram Slot har de derfor igen brug for Danmarks dygtigste detektiver. Med dig får du som besøgende en række gåder og hovedbrud i forskellige sværhedsgrader, og jagten for at løse mysteriet om ‘Det Fortabte Hjerte’ går i gang.

Slottet er indrettet med scenografi fra gamle dage og levendegøres samtidig af skuespillere, der sætter rammerne for fortællingen om Grevinde Ingeborg, spøgelset, Åndemaneren og ‘Det Fortabte Hjerte’. Ønsket er at give dig som gæst en oplevelse af at ‘gå ind i historien’; Ikke blot at betragte, men stå på scenen sammen med teatrets spillere.

Oplevelsen henvender sig til alle aldersgrupper, da de har gåder for både børn og voksne. Det er også muligt at besøge slottet uden at prøve mysteriet, men blot opleve stemningen (kræver stadig køb af billet). Detektivgåden er ikke lavet for at skræmme, men settingen i efterårets mørke skygger og en historie med et godmodigt spøgelse kan indbyde til lidt ekstra stemning.

 Udover at prøve kræfter med Detektivgåden, kan du som gæst også besøge slottets minizoo, naturlegeplads, gårdbutik, café og park.

Du kan købe billet fra den 1. oktober via dette link: LINK KOMMER SNART 

 

Fakta:

  • Åbningsperiode: 16. oktober - 24.oktober 2021. – Alle dage kl. 10:00 til 16:00.
  • Billetsalg: Billetter kan købes på forhånd via linket her på siden eller i døren. Der tages forbehold for udsolgte billetter i døren, da publikum lukkes ind i hold.
  • Pris: 0-4 gratis - 5-12 95 kr. - 13-99 150 kr.
  • Målgruppe: 0-99 år.
  • Vi følger selvfølgelig alle officielle retningslinjer for coronavirus.