Gå til indhold
©  Foto:

Gram Slot

Besøg det flotte sønderjyske slot.

Gram Slot er et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter og et fornemt udtryk for dansk slotsarkitektur.

Slottet er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1500.
De tre fløje, der omkranser slotsgården, udgør med den varme rødbrune farve, de røde tage og hvide gesimser et meget dansk hus.

I 2007 købte de nuværende ejere, Sanne og Svend Brodersen, slottet efter det havde stået tomt i 25 år. I dag er Gram Slot en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af et moderne, økologisk landbrug og af en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

Gram Slot råder over nogle fantastiske rammer, som de gerne stiller til rådighed for både virksomheder, foreninger og private. Det være sig rundvisninger, gps-kulturarvsskattejagt for børn, møder, konferencer, runde fødselsdage og lignende.

Gram Slot har endvidere fire store, eksklusive ferielejligheder på Gram Gård, der ligger lige ned til slotssøen og har en fantastisk udsigt til slottet. Lejlighederne er på 150-170 kvm og har 3-4 soveværelser med en eksklusiv indretning med bl.a. spabad. Lejligheder udlejes både på ugebasis og til enkelte overnatninger. Gram Slot tilbyder også udlejning af værelser fra dag til dag.

Gram Slot ligger midt i Sønderjylland tæt på både Ribe (20 km) og Kolding (40 km). Medbragt mad er tilladt i parken, der er gratis og åben hele året rundt fra solopgang til solnedgang. Priser og yderligere information oplyses på hjemmesiden. Ring til Gram Slot på +45 74 82 00 40 for at høre om åbningstider og rundvisninger.

Find more inspiration here: