Gram Slot

Foto: VisitHaderslev
Attraktioner
Slotte og herregårde
Adresse

Slotsvej 54

6510 Gram

Besøg det flotte sønderjyske slot

Gram Slot er et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter og et fornemt udtryk for dansk slotsarkitektur.
Slottet er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1500.
De tre fløje, der omkranser slotsgården, udgør med den varme rødbrune farve, de røde tage og hvide gesimser et meget dansk hus.

I 2007 købte de nuværende ejere, Sanne og Svend Brodersen, slottet efter det havde stået tomt i 25 år. I dag er Gram Slot en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af et moderne, økologisk landbrug og af en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.

På Gram Slot råder vi over nogle fantastiske rammer, som vi gerne stiller til rådighed for både virksomheder, foreninger og private. Det være sig rundvisninger, gps-kulturarvsskattejagt for børn, møder, konferencer, runde fødselsdage og lignende.

Vi har endvidere fire store, eksklusive ferielejligheder på Gram Gård, der ligger lige ned til slotssøen og har en fantastisk udsigt til slottet. Lejlighederne er på 150-170 kvm og har 3-4 soveværelser med en eksklusiv indretning med bl.a. spabad. Lejligheder udlejes både på ugebasis og til enkelte overnatninger. Vi tilbyder også udlejning af værelser fra dag til dag.

Gram Slot ligger midt i Sønderjylland tæt på både Ribe (20 km) og Kolding (40 km). Medbragt mad er tilladt i parken. Priser og yderligere information oplyses på vores hjemmeside.

Adresse

Slotsvej 54

6510 Gram

Facilities

Indkvarteringsmuligheder

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant/Cafe

Kun efter aftale

Følg på:

Opdateret af: