Haderslev Specialiteter - Chokolade, Lakrids og Is

Foto: VisitHaderslev
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Bispebroen 3

6100 Haderslev

Kontakt

Lækkerier i Haderslev

I Haderslev har du rig mulighed for at købe lokalt håndlavet lakrids, smage på himmelsk chokolade og spise en dejlig is mens du oplever bylivet på gågaden.

Aperci – Sønderjysk Lakrids

Aperci er et lille nystartet lakridskogeri i Sdr. Vildstrup, hvor der bliver fremstillet lakrids af høj kvalitet og udsøgte råvarer, der sikrer den dybe og fyldige smag. Hver lakridsstang bliver rullet i hånden med stor omhu, og brugen af rismel i kogningsprocessen sikrer at lakridsen er 100 % glutenfri.

Du kan finde Aperci produkter hos:

  • Årø Vingård, 210 Årø
  • Lindegården, Hajstrupgade 31 6100 Haderslev
  • Marstrup Købmand, Marstrup Bygade 125 6100 Haderslev
  • Erlev Blomster, Erlevvej 120 6100 Haderslev
  • Vin&Vin, Torvet 8b 6100 Haderslev
  • Vinspecialisten, Storegade 30 6100 Haderslev
  • Orangeriet, Kelstrupvej 51 6100 Haderslev
  • Vojens Boghandel, Rådhuscentret 23 6500 Vojens
  • Gaveshoppen, Torvegade13 6510 Gram

 

Xocolatl:

Den berømte håndlavede chokolade producent Xocolatl har åbnet en butik med tilhørende café i Storegade, hvor de trofaste kunder kan forsyne sig med de mange prisvindende hjemmelavede lækkerier. Xocolatl råchokolade fremstilles på kakaobønner dyrket i forskellige områder (bl.a. fra Ghana, den Dominikanske replubik, Ecuador og Madagascar), hvor jordbund, klima og kakaotype afspejler sig i dens fantastiske smag og aroma.

Deres is er 100 % hjemmelavet, og fremstilles efter den italienske metode og både sorbeterne og mælkeisen er usædvanlig cremede. Isen laves af rene råvarer og uden syntetisk fremstillede frugt og smagspastaer.

I kan slå jer ned i butikken eller ude på terrassen og nyde lidt godt til ganen, en italiensk is eller en dejlig varm kop kaffe eller cappuccino.  

Xocolatl - Storegade 13, 6100 Haderslev.

 

Frellsen

Siden 1897, og gennem 4 generationer, har familiefirmaet I.M. Frellsen fremstillet gourmetprodukter i høj kvalitet.

Frellsen Chokolade tilbyder et bredt udvalg af gourmetprodukter indenfor kaffe og chokolade i højeste kvalitet og fremstillet af de bedste og mest eksklusive råvarer. Her finder du et stort udvalg af hjemmelavet chokolade i høj kvalitet, lækker softice med drys og dejlig friskbrygget kaffe med gratis valgfri flødebolle til.

Frellsen - Bispegade 18, 6100 Haderslev.

Adresse

Bispebroen 3

6100 Haderslev

Facilities

Delikatesser

Gårdbutik

Souveniers

Is

Opdateret af: