Gå til indhold
©  Foto:

Hejlsminde Strand Camping

En aktivitetsfyldt plads omgivet af vand og unik natur! På en underskøn plet mellem Lillebælt og Hejls Nor finder I Hejlsminde Strand Camping – en familievenlig campingplads der har det hele.

På Hejlsminde Strand Camping er der virkelig noget for hele familien. Der er rig mulighed for at slappe af og sole sig på stranden, der kun ligger 200 m væk fra pladsen og har blåt flag, badebro og beachvolley. Hvis man ønsker en dag med aktiviteter på pladsen er der også rigeligt at finde på Hejlsminde Strand Camping. Pladsen har minigolf, petanque-baner, legeplads med klatretårn, rutsjebane og hoppepuder, boldbaner og bålplads.

Hvis vejret arter sig mere til indendørs leg har pladsen også trådløst internet og et TV-rum med playstation. Pladsen har desuden en udendørs pool, der altid er minimum 23 grader varm; Til poolen er der også rutsjebaner, et børnebassin og en zone med boblebad. 

Hvis man har lyst til at udforske området kan man starte med at leje en cykel på pladsen og udforske nogle af de mange cykel- og vandreruter i det skønne naturområde ved Hejls Nor, der byder på et rigt fugle- og planteliv. Kun lige knap 17 km syd for Hejlsminde Strand Camping finder I den gamle købstad Haderslev som, med den charmerende gamle bymidte og de mange, nye aktive tilbud, bestemt er et besøg værd.

Selve pladsen er anlagt i terrasser i landskabet, hvilket giver beboerne en fantastisk udsigt over Lillebælt. Alle faciliteterne er moderne og rene, og køkkenet er indrettet med kogeplader, ovn og mikroovn til fri afbenyttelse af gæsterne. Pladsen har også et vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler og et moderne mini-marked med alt det nødvendige til ferien.

Find more inspiration here: