Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Norden

Hotel Norden i Haderslev er det ideelle udgangspunkt for ture til hele Sønderjylland.

Hotel Norden ligger centralt placeret i Haderslev by, blot 100 meter fra den hyggelige gågade, ud til Haderslev Dampark med udsigt til den smukke og karakteristiske Domkirke fra det 13. århundrede.

Hotel Norden er et 3-stjernet hotel opført i moderne stil, bestående af 68 værelser, hvoraf nogle har direkte udsigt til Haderslev Dampark. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, fladskærms-TV og hårtørrer, samt gratis trådløst internet.

Derudover tilbyder hotellet niveauopdelt restaurant, bar med loungemøbler, flere selskabs- og kursuslokaler, indendørs fællesareal og swimmingpool samt udendørsareal med hyggelig have og sydvendt sommerterrasse mod Damparken. Fra hotellets restaurant er der panoramaudsigt over sø- og parkområdet.

Hotel Norden er det perfekte sted for jer, som ønsker et par afslappende dage, jeres næste store fest eller ønsket om at afholde kurser eller konferencer i indbydende omgivelser.

Hotel Nordens mad

Hotellet tilbyder mange forskellige a la carte retter både til frokost og aften, altid med fokus på årstidens lokale og friske råvarer, så der er noget for enhver smag. Hvis du er til buffet tilbyder hotellet også både frokost- og aftenbuffet, med stort udvalg og fokus på kvalitet.

Check-in og check-ud
Værelserne står til disposition fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Receptionen lukker kl. 18.00, senere check-in bedes venligst meddelt på forhånd.

Find more inspiration here: