Gå til indhold
©  Foto:

Hytter ved Aarø Camping

I kommer aldrig til at kede jer med Aarøs mange unikke tilbud i baghaven og kun 7 minutter med færgen ind til fastlandet.

Velkommen til Aarø. Den mest fantastiske ø med dejlig natur og vandet helt tæt på, hele tiden. Når du ankommer til Aarø Camping, mødes du af en plads med masser af lys, læ, og ikke mindst masser af plads. Herfra kan du gå på opdagelse i alle øens unikke tilbud, aktiviteter og smagsoplevelser. Besøg den lokale Aarø vingård og smag på den lokale vin med udsigt til vinmarkerne. Snup et spil parkgolf eller kig forbi den historiske Brummers Gaard, hvor I kan nyde en frokost i caféen, købe nogle af de lokale ø-specialiteter med hjem eller leje cykler, golfvogne, kajakker, fiskenet til børn og trækvogne til alle oplevelserne rundt omkring på øen.

Selve campingpladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, og de gamle bygninger danner rammen om pladsen og sætter stemningen.
I den ene længe finder du pladsens reception. Herfra varetages ind- og udcheckning, og her vil man også være behjælpelig med at ekspedere post og vejlede om eventuelle udflugtsmuligheder, både på øen, men også på fastlandet.

Hvis man ikke medbringer egen campingvogn, er der også mulighed for at leje hytter eller campingvogne på pladsen. Pladsen har 2 forskellige typer hytter. Type 1 inkluderer 4 sovepladser i køjesenge og køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv. Type 2 har plads til 2 vokse samt 2-3 børn på en hems. Denne hytte inkluderer også køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv. Ingen af hytterne har indlagt vand, men er placeret tæt på køkken og badefaciliteter. Derudover har pladsen 2 udlejningscampingvogne med plads til 4 personer.

Se en oversigt over hytterne og campingvognene her.

Find more inspiration here: