Gå til indhold
©  Foto:

Hytter ved Halk Strand Camping

Bo i hytter ved Halk Strand Camping, kun et stenkast fra vandet.

Campingpladsen Halk Strand Camping ligger i et grønt naturområde med udsigt over Lillebælt til Fyn og Als, ca. 15 km sydøst for Haderslev. Med Lillebælt som nabo er her gode fiskemuligheder og en god badestrand med masser af plads få hundrede meter væk. Derudover har pladsen 2 udendørs legepladser til børnene og 2 indendørs legerum, hvis det danske sommervejr byder op til indendørs aktiviteter i stedet for sol og strand. Til de større børn har pladsen et game room med airhockey, billiard og fodboldspil. Derudover har pladsen også udendørs bordtennis, stangtennis, boldbane, mooncars og en minigolfbane med 12 huller. 

Pladsen er fyldt med aktiviteter for store og små, og i løbet af sæsonen bliver der afholdt flere arrangementer hvor hele familien kan få mindeværdige oplevelser sammen.

Hos Halk Strand Camping har du mulighed for at leje en af deres 3 hytter med plads til 4 personer i hver. Hytterne har eget lille køkken og ligger centralt ved servicebygninger, aktiviteter og hovedbygningen. Udover de 3 hytter har Halk Strand Camping også et luksus mobilehome på 32 m2 med to soveværelser samt stort køkken og badeværelse med toilet og bruser.

Se priser for udlejning af hytter og mobilehome her.

Find more inspiration here: