Gå til indhold
©  Foto:

Hytter ved Sandersvig Camping og Tropeland

Uanset om du leder efter sport, badeland eller en behagelig campingferie har Sandersvig Camping og Tropeland det hele!

Sandersvig Camping og Tropeland er en moderne og familievenlig campingplads kun 300 meter fra en børnevenlig badestrand ved Lillebælt. Pladsen har et væld af aktiviteter for børnene, især i form af flere legepladser og hoppepuder – den ene er intet mindre end Danmarks største hoppepude på hele 300 m2! Pladsen har også tennisbaner, og tilbyder leje af bold og ketcher. I højsæsonen kan man gratis komme og lære at spille tennis sammen med en instruktør. 

Men Sandersvig Camping og Tropelands helt store trækplaster er naturligvis tropelandet. Når det danske sommervejr ikke indbyder til udendørs leg og badning er der altid 31 grader varmt i det 800 m2 store badeland. Vandet er 28 grader varmt, og hele familien kan bade sammen i hallens store bassin, da dybden gradvist går fra 0 til 1,5 meter. Hvis man ikke er til rutsjebaner, kan man slappe af i badelandets boblebad eller måske blive varmet op i saunaen. Som overnattende gæst på pladsen har man hver dag en gratis adgang til badelandet inkluderet i prisen, også hvis man lejer en hytte.

Hytterne hos Sandersvig Camping og Tropeland er 5 stjernede luksus-hytter med plads til op til 6 personer. Hytterne er på 25 m2, og har to soveværelser - et med dobbeltseng og et med køjeseng og en briks - samt en hems med yderligere to sovepladser. Udover sovepladserne har hytterne også et opholdsrum med fladskærms-TV med DVD afspiller, køkken med køle/fryseskab samt bad og egen terrasse.

Hund og kat må kun medbringes i hytterne efter forudgående aftale. Hytterne er røgfri, og viskestykker og karklude medbringes selv. Sengelinned kan lejes for 50 kr eller medbringes. Det tages et depositum for rengøring på 300 kr, som tilbagebetales hvis hytten er rengjort efter brug.

Se billeder af feriehytterne her.

Find more inspiration here: