Gå til indhold
©  Foto:

Irokeserhytten

Irokeserhytten er nyopført i 2003/2004, og er på i alt ca. 295 m2, og er beliggende på en 4550 m2 stor grund - her er der masser af plads til alle arrangementer, uanset om det er lejrskole eller familietræf.

I salen er der borde og stole til 50 personer, så hvis du mangler et sted at holde en fest eller et andet arrangement, er Irokeserhytten et oplagt valg. Salen har også en brændeovn, hvis I skulle få brug for den. 

I har også mulighed for at sove i hytten, da her er 40 sovepladser fordelt på 4 rum med 8 køjesenge, og 2 rum med hver 4 køjesenge. Der er 3 badeværelser med bruser, og det ene badeværelse er handicapvenligt. 

Køkkenet er indrettet med 2 komfurer/ovne, et køleskab, en fryser, en industriopvaskemaskine samt service, glas, bestik m.m til 50 personer. 

Det er ikke en rigtig hytte, hvis ikke der er en bålplads, så det er der selvfølgelig. Her har I rig mulighed for at lave mad over bål, snobrød eller bare hygge omkring det. Derudover er der etableret terrasser med havemøbler m.m., og der er også mulighed for at opstille telte på de grønne arealer omkring hytten. 

Se priser her.

Find more inspiration here: