Gå til indhold
©  Foto:

Jul og eventyr på Gram Slot

Mød drillenisserne på slottet, besøg julemarkedet og kom til fantastiske julekoncerter

Julemarked, drillenisser & julekoncerter

Efter to år uden julemarked på Gram Slot glæder de sig til at byde alle velkommen til Jul på Gram Slot i en lidt anden version end de tidligere år. Vi har skruet en hel del op for julehyggen, og slottet kommer til at være den centrale ramme for de juleoplevelser, der venter. 

Oplev:

  • Julemarked i jule-laden med kunsthåndværk og julegodter.
  • Oplev et eventyrligt og julepyntet slot med drillenisser

Gå på egen hånd rundt i slottets gange og sale og mærk hvordan julestemningen kommer snigende. Slottet vil være pyntet fra tå til top, og lørdag og søndag vil du tilmed kunne opleve spillevende julenisser (skuespillere), der har travlt med juleforberedelserne. Vi beklager på forhånd hvis en der skulle være enkelte drillenisser imellem! 

Du kan også besøge slottet torsdag og fredag, her vil spiser julenisserne dog risengrød sammen med køerne, og er derfor ikke til stede på slottet. 

Priser for at opleve julemagien på gram slot:

Torsdag og fredag: 0 kr. for 0 – 4 år / 30 kr. for 5 -12 år / 60 kr. for 13 – 99 år

Lørdag og søndag: 0 kr. for 0 – 4 år / 40 kr. for 5 -12 år / 75 kr. for 13 – 99 år

  • Små juleforestillinger på slottet

Hver torsdag, fredag, lørdag og søndag er det muligt at opleve en vaske ægte juleforestilling. I de julepyntede rammer på slottet vil du i en lille halv time få oplæst og performet et eventyr. Historierne er for alle aldre. 

Pris per person for 25 min forestilling: 50 kr.

  • Audiowalk i slotsparken

Er du til historier og frisk vinterluft, så er det også muligt at downloade en ganske særlig julefortælling, der er tilpasset en ganske særlig rute rundt om slotssøen og ind gennem slotsparken. Når du har hentet historien ned via vores link / app – så vil du kunne høre historien på din mobil eller tablet, mens du går. 

Pris per download er: 20 kr. 

  • Lækker mad på vores restaurant på Gramgaard.
  • Julekoncerter

Den 30. november kan du opleve Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn synger julesange, bakket op af et stort børnekor fra skoler i Haderslev Kommune. 

Den 3. december besøger Paul Potts Gram Slot og giver en fantastisk julekoncert i den Holstenske lade.

Den 17. december kan du opleve Julie Bertelsen i en intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af Julies dejlige orkester og dygtige korsanger. 

Hvornår?

De har åbent på slottet, i restauranten og for kunsthåndværkerne torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 1. til 18. december. Derudover vil der være muligheder for at opleve julekoncerter, højtlæsning og meget mere. For at sammensætte den helt rigtige juleoplevelse for jer, så tag et kig på programmet og bestil / reserver det I ønsker. Se programmet her.

Find more inspiration here: