Ost og mejeriprodukter

Foto: VisitHaderslev
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Damager 7

6560 Sommersted

Kontakt

Telefon:29403997

Prisvindende ost fra Danmarks mindste mejeri

Elmegaarden er en gammel familiedrevet gård, som er gået i arv gennem tre generationer siden 1945. På Danmarks mindste mejeri bliver der produceret ca. 200 kr. ost om ugen, 100 pakker smør, 35 liter gammeldags kærnemælk og hver 14. dag 350 liter hjemmelavet is. Her får du forskellige mejeriprodukter i topkvalitet!

Gården har kun kødkvæg i sin produktion, og derfor bliver mælken købt hos eksterne leverandører. Elmegaarden har strenge dyrevelfærds- og kvalitetsparametre som leverandørerne skal leve op til. Derfor har gården indgået et samarbejde med det nærliggende økologiske andelsmejeri Naturmælk. 

I Elmegaardens mejeri er der en håndfuld meget erfarne pensionerede mejerister, som med deres store ekspertise bidrager til produkternes exceptionelle kvalitet. Elmegaarden har nemlig flere gange været i konkurrence med de store mejerier i Danmark på den årlige Landsmejeriudstilling, og har både vundet guld, sølv og bronze, udover at have leveret til dronningebesøg i Haderslev.

Udover de mange klassiske ostevarianter, tilbyder Elmegaarden også flere gamle nordiske oste og røget ost - kendt fra Vikingetiden-  gammeldags kærnemælk, gourmet smør og is. Så her kan du få en bid af historien!

Adresse

Damager 7

6560 Sommersted

Facilities

Gårdbutik

Souveniers

Specialforretninger

Is

Følg på:

Sidst opdateret af