Sommerhus i Danmark

Sov godt i Haderslev

Camping i Danmark

Vi har i Haderslev mange sommerhuse og campingplads, endda Danmarks bedste campingplads! Vi har de naturskønne hoteller, hvor du også kan opleve ægte badehotelsstemning anno 1930'erne. Er du mere til slotsferie er Gram Slotsby måske noget for dig og din familie? Få en autentisk bed & breakfast oplevelse, hvor der venter dig en rigtig hyggelig form for overnatning. 

Find dit sommerhus i Haderslev

Foto: Flying October

Hvor vil du sove?

Campingpladserne

I Haderslev er der mange campingpladser, det er også her du finder Danmarks Bedste Campingplads 2019. De fleste ligger ud mod Lillebælt tæt på strand.

Bed & Breakfast

Få en unik oplevelse ude ved de lokale bed and breakfast, hvor du både kan finde smukke gårdhaver, bløde senge og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hoteller & Kroer

Find dit næste hotelophold i centrum af Haderslev eller tag afsted på kroophold og nyd roen i smukke omgivelser.

Danhostel Haderslev

Haderslev Vandrerhjem er et moderne, centralt beliggende vandrerhjem i naturskønne omgivelser med respekt for den gamle historie.

Hytteferie

Lej en hytte på en af vores dejlige campingpladser, tag del i de sjove aktiviteter og lad børnene slå sig løs på legepladsen.

Shelter tur

Smuk natur, mulighed for bålhygge og fuglekvidren venter dig når du tager ud til en af vores mange shelters i Haderslev.

Møllegårdsferie

Kunne du tænke dig at holde ferie i stuehuset på en gammel mølle? Så er Sillerup Mølle lige noget for dig!

Autocamper pladser & quickstop

Besøg en af de skønne autocamper pladser i Haderslev området, oplev havudsigt, landlige omgivelser og lokal hygge.

Danmarks Bedste Campingplads 2019

Danskerne har stemt og Gammelbro Camping er blevet kåret som Danmarks Bedste Campingplads! De fleste danske campingpladser var med i konkurrencen og med mere end 3000 stemmer har gæsterne talt!

Badehotel med charme!

Tag en pause ved Lillebælt og drøm dig tilbage til 1930'erne når du tjekker ind på den smukke Aarøsund Badehotel. Her venter dig et ophold med dejlig mad, bløde senge og den mest fantastiske beliggenhed. 

Badehotels-stemning anno 1930'erne

Foto: Aarøsund Badehotel

Skal du overnatte på din vandretur?

Overnat på Hærvejen

Planlægger du en vandre- eller cykeltur på strækningen Jels til Rødekro? Se de muligheder der er for overnatning undervejs, hvor du kan holde et hvil og få en god nats søvn.

Overnat på Caminoen

Se overnatningsstederne på den 106km lange vandrerute Camino Haderslev Næs og planlæg din tur med pauser og hvil undervejs.

Slots-idyl venter på dig...

Midt imellem slotssøen, åen og den smukke bøgeskov byder Gram Slot dig velkommen. Overnat i den gamle chaufførbolig eller mejeribestyrerboligen, som er kommet tilbage til slottet og omdannet og 100% istandsat til hotelværelser sammen med nogle af de andre gamle medarbejderboliger, som bla. inspektør-, forvalter- og fodermesterboligen.

Læs mere om Gram Slot

Foto: Gram Slot

Airbnb i Haderslev

Foto: VisitHaderslev