Vi har i Haderslev mange sommerhuse og campingplads, endda Danmarks bedste campingplads! Vi har de naturskønne hoteller, hvor du også kan opleve ægte badehotelsstemning anno 1930'erne. Er du mere til slotsferie er Gram Slotsby måske noget for dig og din familie? Få en autentisk bed & breakfast oplevelse, hvor der venter dig en rigtig hyggelig form for overnatning. 

Danmarks Bedste Campingplads 2019

Danskerne har stemt og Gammelbro Camping er blevet kåret som Danmarks Bedste Campingplads! De fleste danske campingpladser var med i konkurrencen og med mere end 3000 stemmer har gæsterne talt!

Flere overnatningsmuligheder...

Campingpladserne

I Haderslev er der mange campingpladser, det er også her du finder Danmarks Bedste Campingplads 2019. De fleste ligger ud mod Lillebælt tæt på strand.

Bed & Breakfast

I Haderslev er der mange fine bed and breakfast muligheder, hvor du både kan finde smukke gårdhaver, bløde senge og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hoteller & Kroer

Find dit næste hotelophold i centrum af Haderslev eller tag afsted på kroophold og nyd roen i smukke omgivelser.

Badehotel med charme!

Tag en pause ved Lillebælt og drøm dig tilbage til 1930'erne når du tjekker ind på den smukke Aarøsund Badehotel. Her venter dig et ophold med dejlig mad, bløde senge og den mest fantastiske beliggenhed. 

Slots-idyl venter på dig...

Midt imellem slotssøen, åen og den smukke bøgeskov byder Gram Slot dig velkommen. Overnat i den gamle chaufførbolig eller mejeribestyrerboligen, som er kommet tilbage til slottet og omdannet og 100% istandsat til hotelværelser sammen med nogle af de andre gamle medarbejderboliger, som bla. inspektør-, forvalter- og fodermesterboligen.