Gå til indhold
©  Foto:

Rani Isbar

Hjemmelavet italiensk is lige ved gågaden

 

 

Rani Isbar har specialiseret sig i at lave hjemmelavet italiensk is fra bunden. De har mange års erfaring og har udviklet deres egen opskrift fra bunden. De køber deres base til isen i Italien og den bliver produceret på mælk fra økologiske køer, økologisk yoghurt, ris mælk og kokosmælk. 

Med deres nøje udvalgte råvarer kan de levere en is med meget lavere fedtprocent end normalt, uden at gå på kompromis med smagen. Deres is er lavet på mælk med en fedtprocent på ca. 5%, og deres sorbetis har en fedtprocent på under 1%. Derfor kan du nyde alle de velsmagende varianter af is med god samvittighed. Vidste du f.eks. at deres sorbetis er 100% vegansk?

Isen laves i butikken hver eneste dag, og er derfor aldrig mere end en dag gammel, derfor er du altid sikker på at få et friskt produkt hos Rani Isbar. Udover deres is, serverer de også lækre varianter af italiensk kaffe f.eks. kan du få en karamel is overhældt med italiensk kaffe og flødeskum. Derudover kan du også vælge lækre milkshakes, hvor du udvælger 3 kugler, som vi blander med frisk økologisk mælk.

Find more inspiration here: