Gå til indhold
©  Foto:

Saltlageret Streetfood

På den yderst havnekaj på Haderslev Havn finder du Haderslev nye oplevelsessted - Saltlageret Streetfood & Event.

Hos Saltlageret Streetfood & Event kan du slå dig ned og hygge dig med familien og vennerne. Her kan du frit vælge mellem madbodernes retter og variationen du møder, håber vi kan give dig lyst til at komme igen og igen. Vi håber du finder din favoritret, blandt de fast stadeholdere på Saltlageret eller hos en af de Foodtrucks som vil besøge Saltlageret i løbet af sommeren.

Fra scenerne ude og inde vil der jævnligt være livemusik, så du kan komme i den rette sommerstemning. Ishuset på havnen som er en del af Saltlageret tilbyder gammeldags is med hjemmelavet guf samt baristakaffe lige fra Americano, Espresso til Iskaffe, caffe latte og Thai Latte.

Med 10 fadølshaner fyldt med iskoldt skummende øl og specialøl samt et komplet vin og cocktailkort går ingen tørstige fra baren på Saltlageret. De sætter en ære I at skænke dig dine kølige drikkevarer og lyster du drikke kun med lidt eller slet ingen alkohol har vi også et fint udvalg af dette.

I løbet af sommeren arrangerer Saltlageret aktiviteter som landskampe på Storskærm, Bingo, Vin og Ølsmagning, GPS Skattejagt, Havnefest, Djævle-Regatta m.v.

Velkommen på Saltlageret Streetfood & Events, Ved Havnen 26, 6100 Haderslev, www.saltlageret.dk

 

Find more inspiration here: