skip_to_main_content

Sandersvig Camping & Tropeland

Uanset om du leder efter sport, badeland eller en behagelig campingferie har Sandersvig Camping og Tropeland det hele!

Sandersvig Camping og Tropeland er en moderne og familievenlig campingplads kun 300 meter fra en børnevenlig badestrand ved Lillebælt. Pladsen har et væld af aktiviteter for børnene, især i form af flere legepladser og hoppepuder – den ene er intet mindre end Danmarks største hoppepude på hele 350 m2! Pladsen har også tennisbaner, og tilbyder leje af bold og ketcher. I højsæsonen kan man gratis komme og lære at spille tennis sammen med en instruktør. 

Ca. 500 meter fra pladsen har Sandersvig Camping og Tropeland en hjortehave, og hver dag i højsæsonen bliver kronhjortene fodret til stor glæde for de små, der kan få lov til at komme helt tæt på dyrene.

Men Sandersvig Camping og Tropelands helt store trækplaster er naturligvis tropelandet. Når det danske sommervejr ikke indbyder til udendørs leg og badning er der altid 31 grader varmt i det 800 m2 store badeland. Vandet er 28 grader varmt, og hele familien kan bade sammen i hallens store bassin, da dybden gradvist går fra 0 til 1,5 meter. Hvis man ikke er til rutsjebaner, kan man slappe af i badelandets boblebad eller måske blive varmet op i saunaen. Som overnattende gæst på pladsen har man hver dag en gratis adgang til badelandet inkluderet i prisen.

Udover rummelige grunde til campister tilbyder Sandersvig Camping og Tropeland også udlejning af 5 stjernede luksushytter med op til 6 sovepladser, eget køkken, bad og opholdsrum med TV. Der er flere servicebygninger med adgang til fælleskøkken, opholdsrum og baderum samt et vaskeri, og i højsæsonen er der et minimarked på pladsen.