Gå til indhold
©  Foto:

Shelter ved Aarø havn

På naturskønne Aarø kan du tilbringe en nat i øens offentlige shelter og vågne op til en storslået udsigt over Aarøsund.

Anvendelse og brug 
I gåafstand fra færgelejet og få meter fra stranden på naturskønne Aarø, er der placeret et shelter med mulighed for overnatning af op til 6 personer. Der er bade- og toiletfaciliteter ganske tæt på, mod betaling. 

Shelteret ligger tæt på charmerende Aarø by med de smalle gader og stengærder. Her kan I gå på opdagelse i øens lokale smagsoplevelser, eller måske tage forbi Brummers Gaard, hvor I kan leje cykler og golfvogne til turen rundt på øen.

Shelteret kan frit benyttes af alle, efter først til mølle-princippet. Det er beregnet til en enkelt overnatning i det fri.
Skrald mv. skal medtages når shelteret forlades.

 

Faciliteter i området
Offentligt toilet 50 meter
Kiosk 50 meter

Info om shelter
I 2014 er der blevet opstillet 4 shelters i Haderslev Kommune. De er opstillet med henblik på at give dig, som besøgende, mulighed for at overnatte i det fri. Shelterne er etableret af Haderslev Kommune, Kultur og Fritid og bygget af Haderslev Produktionsskole. Projektet har fået økonomisk støtte af Friluftsrådet.

Find more inspiration here: