Gå til indhold
©  Foto:

Shelter ved Vojens Rune Gruppe

Hyggeligt shelterområde i Vojens med gode faciliteter.

Ved de blå DDS Spejdere finder du et stort friluftsområde, med plads til mange gæster. Her finder du hele tre shelters i skovkanten med et fælles bålsted. På området er der også en stor bålhytte, hvor yderligere et shelter er bygget ind i gavlen på bygningen.

Området har også en stor plæne, som er mere end velegnet til at sætte et telt op. Hvis du gerne vil sove helt i den fri luft kan du også sætte en hængekøje op i den dertil indrettede skovbund "Jætteskoven".

På området finder du desuden et handicapvenligt toilet, som er åbent 24/7 og må benyttes af alle - her kan du også hente drikkevand. På området er der også flere andre separate bålsteder, hvor du er velkommen til at lave mad; dog skal du selv medbringe gryder og andet køkkengrej.

I Vojens finder du masser af handle muligheder kun 15-20 minutter væk på gåben. 

Hvis du ønsker at booke et af shelterne eller dele af pladsen er det muligt ved at skrive en SMS til tlf.: +45 61 40 65 43, men det er ikke et krav for at overnatte på området. På spejdernes hjemmeside kan du også finde en kørsels/gå vejledning til stedet. 

Find more inspiration here: